香港地,生得醜既女仔仲慘過毒撚

267 回覆
1903 Like 113 Dislike
醜極都有個譜
身型管理+皮膚管理做得好都有4分
化下妝都5-6分啦
雖然無著數但都係過普通嘅生活
樓主所講嘅醜女生活就係普通男仔嘅生活
都唔知有乜好拗 總之生得樣衰就慘啦
因為香港真係少稱得上樣衰既女仔
明,男仔有內在識搞笑都會溝到女,但醜女無論咩樣咩內涵第一眼已經畀人friend zone咗。
我覺得丑唔係問題 我覺得女仔可以操返fit自己身體 唔好咁肥 冇波就操返個大屎忽就OK 一樣大把人追
相反毒撚 無論你點操都好,幾大隻都好。。你都係一個毒撚
所以香港地做女人真係無得輸
番學唔會有仔媾 日日畀同學仔笑 毒撚一樣
番工唔會有人幫 樣樣野要自己做 毒撚一樣
搵錢唔會比人易 下下都要好艱難 毒撚一樣

唔明你講咩仲慘過毒撚 只係同普通毒撚同一級數
而升級版毒撚 係普普通通食個m記影張相都會比人恥笑
前面叫人去整容箍牙化妝做瑜珈班毒撚做咗未
整對雙眼皮已經好大幫助
我諗全世界有九成地方係岩
香港應該係小數套用唔到既地方
你要知正常樣既男人係香港都係會比人當毒撚
醜樣夫妻唔應該生仔,寧願去孤兒院揾個養,咁做可以斷絕醜樣基因延禍後世,造福下一代
有d真係無得救㗎

男仔樣衰最多靠自己養自己,女仔養衰又比人話嫁唔出,又要望住周邊個個唔駛做上岸幸福快樂咁。男嘅話,樣唔樣衰都係要工作㗎喇,女嘅話,睇住唔樣衰果d上哂岸唔駛do做有人養,都咪話唔sad.
但最後會有連登毒撚埋單
都係嗰句,只有懶女人,沒有醜女人

肯花時間心機調理打扮嘅,起碼都可以做到不礙眼,可以正常社交
男人樣衰極大把例子靠把口都救到
女人個樣極度安全嘅
真係一啲興趣幻想都冇
幾努力減肥去執都冇用
毒撚草錢叫雞破處
同我親戚一樣 成日叫春冇仔 成個家族啲人得佢一個無伴 但又唔打扮下 日日淨係識食乜食乜 肥撚到隻豬咁 個個擔心佢嫁唔出 但又唔敢開口叫佢減肥 驚佢hurt 大佬啲仔見到你咁都唔開胃啦 都係個句 只有懶女人冇醜女人
醜女由細比人笑大 都無咩自信
難有知心朋友 因為你都唔知佢地係咪只係當你係笑話
見工可能都冇人請 因為樣唔靚無自信
媾仔唔洗諗啦 除非真係遇到個真係對外表好冇所謂既人
醜女想自信少少可能出街襯下衫 自拍張都比人笑 哪來的自信
醜女真係冇咩人權
利伸:醜女
中肯
啲豬閪又要晚晚食牛腩又唔做運動喺度賴哩賴路
抵撚死 正常樣仔慘過正常樣女咁多
啲苦就梗係你哋醜女受返哂 唔係咩叫男女平等
不是任何野都可以修正~
香港地真係好扭曲....

個外表係點,同佢是否值得你/妳去認識或接觸有咩關係....?

人與人之間嘅交流最重要嘅元素就係「靈魂」,而唔係一副會老會爛嘅皮囊。

難怪宜家啲人嘅感情會咁快就變/破裂,皆因將焦點放咗喺隨時都會變嘅嘢上面,就好似對住一個玩具咁。
你未知醜是什麼~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞