香港地,生得醜既女仔仲慘過毒撚

267 回覆
1903 Like 113 Dislike
無錯 香港係女權主義
女神級 靚女 普通樣 甚至唔太靚既女仔
都可以大把著數 大把人媾

直到今日 認識到一個真係可以用樣衰形容既女仔
同佢傾左陣 先發現醜女係香港仲慘過毒撚

番學唔會有仔媾 日日畀同學仔笑
番工唔會有人幫 樣樣野要自己做
搵錢唔會比人易 下下都要好艱難

生得醜嘅毒撚呢?
其實係,基本上外貌排尾20%嘅女仔係慘過外貌尾20%嘅男仔。

豬扒真係慘過食屎
淑女有心君子無意
暴龍級嘅Karen,都大把仔爭住請佢食飯啦
你要計返個比例
香港地毒撚多過普通樣or型男
但真係好醜樣既豬扒少過普通樣or靚女

因為太多柒頭毒撚 大家睇慣左
身邊總有幾個 就算歧視都唔會太嚴重

但醜女就唔同...
認同醜女慘過醜男

叫雞應該平過叫鴨,選擇亦較多
豬扒都大把厹爭住屌
依定整去容咁易
矮仔就真係慘喇
家去整容咁易
矮仔就真係慘喇

男矮<男樣衰<靚仔<普通樣女
矮仲要唔可以透過努力改變 樣衰都可以改變
除左叫鴨貴啲同難啲 我諗唔到有咩慘過樣衰毒撚
整下容咪建決囉
淨係識去怨唔用行動去改變現狀
你去到邊都只會係loser
成日見豬扒拖靚仔又點解釋
呢句真係好濕鳩,講到好似個豬扒努力就會變靚女咁
呢句同李嘉誠講「無窮嘅人 只有懶嘅人」有咩分別
好似有手術做 但高得幾cm 仲要好痛苦
外貌排尾5%-20%啦,
太樣衰反而可以做網絡紅人例如cat girl
咁係因為好多女仔會努力改善自己外貌同身型 唔係得個怨字 知自己唔靚個啲 細細個就儲錢執下個樣啦
有幾可啲毒撚會努力求變?
男一定慘d
咪柒啦 講到整容好似買菜 樣衰要整到正常 點都要大整 唔好講錢住 當你整完你都好大機會斷哂由細到大整既朋友 整得唔自然既出街D人可能會用D古怪既眼光望住你 過幾年又唔知洗唔洗再做手術維持返個位 照鏡果陣見到個樣可能覺得自己仲可以再整下 分分鐘忍唔住再去整 講到咁撚易香港就唔會仲有咁多樣衰毒撚啦包括連登仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞