香港地,生得醜既女仔仲慘過毒撚

267 回覆
1903 Like 113 Dislike
catgirl都有仔啦
醜咪 整容囉
樣衰就慘架啦 男女一樣 鬥乜?

你出街見靚女拖肥毒多
定靚仔拖暗瘡肥婆多?
番學唔會有仔媾 日日畀同學仔笑
番工唔會有人幫 樣樣野要自己做
搵錢唔會比人易 下下都要好艱難

其實呢段除咗日日畀同學仔笑之外 其實真係冇乜所謂
人哋把口賤你控制唔到 咪屌返佢一獲
通常笑人嗰班個樣都奇奇怪怪 佢哋只係想搵個比佢更差嘅人嚟踩 拎少少成功感

眼見有幾位舊同學由7x kg甚至有位100kg
減到而家4X-50kg
真心佩服佢哋 其中一個搵到好男人仲就嚟結婚添

仲有個同事錢七咁嘅樣 佢冇打扮+肥
佢個妹同佢有幾分相似 但肯去化妝打扮 望落去幾好睇

如果唔想開刀整容
你上youtube睇吓啲日本妹嘅整容級化妝

人哋靚女靚仔不嬲玩easy mode 本身就冇得比較 踏踏實實做人有咩唔好?
覺得自己唔好 收唔到兵 想玩easy mode咪去改變囉
只係一直怨冇實際行動=嘥氣
小李條女夠樣衰
成個豬西咁啦
post錯台?
唔覺
大把豬閪扮上菜
行出街同人有眼神接觸立即閪面
反而真靚女唔會
咁唔關香港事
全世界都一樣吧?
發覺香港普遍女人都有自信到痴哂線
https://lih.kg/866343

真係唔覺慘
香港做女神真係唔難
係連登同高登苛刻

現實班厹要求好低
只要係女人+走肥+露腳成班人已經狗衝
係香港,幾醜嘅女仔都有人溝
點會仲慘過毒撚
你講既野根本就係毒撚都會遇到既事 最多咪同level

仲要你豬到catgirl karen果個level都有仔埋身 毒撚就冇女埋身
邊忽慘過毒撚
唔覺
以前返學有個女同學係極醜,面型成個雞泡魚咁,頭豉眼+插蘇鼻,後生女皮膚當然好,但醜成咁點化妝都係得1-2分 不過佢有仔,仲要唔止一條,連續兩日喺學校附近見佢拖住唔同仔
醜極都有個譜
身型管理+皮膚管理做得好都有4分
化下妝都5-6分啦
唔覺
以前返學有個女同學係極醜,面型成個雞泡魚咁,豆豉眼+插蘇鼻,後生女皮膚當然好,但醜成咁點化妝都係得1-2分 不過佢有仔,仲要唔止一條,連續兩日喺學校附近見佢拖住唔同仔
唔止個樣醜 全個都醜~ 嗰啲可以點整?~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞