香港地,生得醜既女仔仲慘過毒撚

267 回覆
1903 Like 113 Dislike
港女除咗好撚肥之外,只要夠厚面皮,有塊閪就會有人埋單
喺街望住啲又肥又臭嘅女都有人拖真係會懷疑人生

嗰啲 140p 咁嘅化妝片
粉底厚到好似搽咗粉彩咁
光影又打到好似畫油畫咁
出咗嚟現實仲嚇撚死你呀
根本無得救
咁又唔係個個都metoo嘅
有冇參考圖片
其實肯打扮下肯學下social skill已經會好好多,
男同女都係。

肥就減,冇身材就操,
唔識打扮就學,唔識同人相處就試到識為止,
識打扮已經會加多好多分,
如果同人溝通到就已經唔洗怕冇,
但離唔開個comfort zone起度叫春既話冇人可以幫到你
喬下妝
愈黎愈多人好輕鬆咁叫人整容
其實係咪黑心想人死
洗哂錢維修一大筆錢
但點洗錢40都係dur哂
到時就又窮又醜
但其餘80%女仔生活過得好過80%男仔
係既欏底橙黎講女比男更慘,不過計番expected value

0.2*醜女超無著數 + 0.8*普通至靚女著數
>>>
0.2*醜男無著數 + 0.8*普通至靚仔少少著數
啱呀,因為無自信加唔靚,而家變左毒加宅
我覺得醜都可以執下 用髮型 妝容 衣著去改善 除非有面型缺陷 但真心頂唔順係班懶 唔肯減肥嘅肥婆 有病減唔到例外 事實上 大部份男人都寧願要個樣衰小小 都唔要肥婆 同肥婆扑嘢果陣都唔知點起唔起到機
不過其實男女數目差唔多情況 豬扒只係用唔到性別嘅優勢 但如果你係好聰明 揾錢多 你一樣可以學d 男人咁 直接包d 小白臉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞