m記員工走塑走到痴曬線

265 回覆
2172 Like 30 Dislike
得,yup個經理出嚟
然後屌柒經
再投訴個員工態度差
跟住要求退錢
就會攞到飲筒

同埋記得影低張單同埋個餐
然後上埋麥當勞facebook
inbox屌柒埋個公關
佢就再另外屌間舖
你個fd即係你
做埋啲嘢好襯你個名
咁唔好咁撚多口水
大哋要咪直接畀囉
人哋問親你
你都要閪口閪面
再講一百幾廿字喺度同人訓話
咁梗係攰啦
戇鳩鳩嘅
做得麥當勞同支持麥當勞走飲筒嗰班都弱智
呢個識玩
等佢地跑數跑到仆街
想問如果有日佢地唔肯俾膠袋, 可以點玩嘢
依家我附近間M記問既話都會俾,
其實好on9, 基本上個個叫得外賣都要袋架啦, 仲要另外問
ok你話環保, 我嗌一杯嘢飲都仲可以用手拎, 我嗌兩杯佢都唔主動幫我包埋, 係咪傻
會唔會係邊間M記啲飲管愈派得少
可能有獎金之類呀
邊有可能問佢拎一兩支飲管就閪哂面
又唔洗佢錢
上次外賣想拎個袋裝杯熱奶茶
問個阿姐拎袋即刻閪我面
放係台就轉身走左
服務態度閪撚到
要自己入唔係問題
唔好閪鳩我面丫嘛
用經濟誘利係得
但頂盡咪就係呢十幾日
你無飲筒咁唔方便係每一次食都會出現
我都試過 不過係mk妹
我直接望住佢 恥笑住話: 我拎走架喎
佢先幫我袋埋
今日去同一間食個阿嬸又係串柒柒,心諗你張紙就寫撚住如有需要可向職員索取,而家食一次m記就要俾佢黑一次面,真係on9到
員工問題,m記好多後生員工都好串
麥當奴係畀奴隸同豬狗、垃圾食,入去畀錢買嘢食預咗貼錢買難受,係預咗,係包埋。
應該組團去門口宣傳 m 記危害健康、趁無飲管咁不便而直接罷食嚟成就環保
其實應該要開返個 group 必須要飲管!!
直接問佢叫咩名 當場打去總公司投訴
唔係講佢唔比飲管 係話佢態度差
睇佢仲比唔比
啲反環保敢閪咩
同啲女權左膠一樣視而不見啦
我樓下間大家樂飲乜都比粗飲管
D環保撚幾時死
餐廳來講 入食物嘅膠袋係免收膠袋稅 但係係要將件食物放左入去先得 就咁比係犯法 好似係
下次大鳩佢唔入袋係犯法 影相報環保署
痴撚線問得你就比啦
好撚on9
講一大堆廢話
你有撚得分咩 個客咁既要求
屌你一支飲筒洗唔洗講咁多廢話
呢加M記D飲筒係咪有數
一日唔可以用多過100支
M記係咁多快餐店中最唔撚環保個間 成個餐除左個盤之外 有咩可以重用
屌你老母kfc都叫有個萬年筲箕
琴日喺灣仔食大快活超驚喜,有紙飲管。覺得大快活真心做到嘢
我果次係德福 有個女人問個staff 拎 個staff 大大聲屌柒佢 冇架啦小姐 支持下環保啦唔該!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞