m記員工走塑走到痴曬線

265 回覆
2172 Like 30 Dislike
清識玩

班M記仔點會識雞腸
睇到咁,近排都唔想食m記,好麻煩
開口問人拎又麻煩,比個個要屌人又麻煩,
比人屌咗唔鋸又心煩
最撚仆街都係啲環保撚!要走飲管都要搵代替品㗎,一下子乜鳩都冇,下下同你袋撚住枝飲管出街咩,又要洗,一日飲一杯野飲啊以家? on撚9
本身就係諗住一星期得1日先由佢

同埋果陣問佢都會俾

邊估到老m咁狗

睇嚟撥亂反正嘅時候嚟了
個個打工仔返工都要受氣,仆街收撚咗工想靜靜地食餐安樂飯,平平地咁毒下,屌咁撚樣都唔放過?
外國人地人政策,有試行,接受民意,啊屌你地班環保撚一意孤行,吹鳩脹
好啦!就算比你話走飲管啦!屌你前言不撚對後語,個頭fb專頁話不主動派,但問到會比,呢頭比班職員屌,嘩屌真係,心都累鳩埋,與其食餐咁撚受氣飯,我去第二間有飲管食既唔撚好?
之前仲係星期一無飲管日時, 我叫凍檸茶, 因為冇野篤, 叫佢比飲管, 個阿姐話: 係, 我都覺得唔比飲管有點兒那個。
琴日買m 記又係飲凍檸茶, 同一個阿姐直接拎支飲管出黎問我要唔要。
好彩樓下麥當勞有呢位阿姐
其實睇員工
我屋企附近間KFC 問極都唔撚俾 態度又串

有D員工真係傻撚左好似間野佢有份咁
啲員人返工受氣,得閒有得屌下人就過癮
荃灣綠楊坊
組團上去加飲管
下次再遇到呢啲情況買多兩杯汽水倒落counter
睇佢點做生意
咁撚串
老麥班廢青廢老員工都戇撚尻嘅
之前用媽咪會卡去買餐
竟然on9到點餐機又冇得用、用app買又冇得用
問過官方話淨係排隊俾錢先可以加落張單度
其他點餐方式要係攞餐果陣show返張卡俾個職員去攞返個贈品

次撚次去到攞餐果陣同班仆街講補返個贈品
班撚屌次撚次都口upup話下次早D講吖嘛
闔家剷 屌返佢兩句又即刻收皮

老麥班管理層睇到嘅話,麻煩你地用下個死人腦改下呢D on9制度啦
mk妹索唔索
索既就地正法佢
仆街
放工成日去呢間食
呢個真 都係fd教
大家以後就唔洗驚
除左九龍港島個班 其他既地方M記仔隨時連straw係咩都未知啦
咦樓主咁我知你講邊條mk妹 我早兩個星期都喺綠楊聽到有個女仔鬧個攞野飲袋嘅客殘廢冇手用 不過上星期喺南豐m記都見到佢
屌都ON9,佢唔搵替代品又唔俾用飲管
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞