m記員工走塑走到痴曬線

265 回覆
2172 Like 30 Dislike
呢招絕對有一手
最撚抵屌就係班環保撚 冇人屌佢地反而屌個員工
今日買m記拎走 野飲冇袋
問佢拎 黑口黑面
痴線 以前都唔係咁
反而kfc問佢飲管好爽手咁比
M記搞咩9以家?
問佢拎殺撚左佢老豆老母咁
好撚戇鳩,當正間公司係自己盤生意
慳返啲口水啦,講完一大輪咪又係要比
想問如果唔比飲管 我話退錢得唔得嫁
打份垃圾工都要咁勞氣為咩
紅豆冰無飲管點飲
我琴日問佢佢聲都唔聲即刻比
其實好撚戇鳩,凍奶茶凍啡嗰啲,啲奶喺底,未落糖漿,未搞勻冇飲管點撚飲呀
唔比唔係問題但係要有禮貌囉
好聲好氣會死?
真係咩質素嘅人打咩工

希望推到mk妹睇到
食M記簡直係比錢人屌自己,又要睇佢地臉色,好聲好氣問佢都要黑曬臉,如果佢都咁唔鍾意份工不如quit左佢喇
屌你講得好岩
根本m記就最撚多呢啲廢青mk做 寸過馬撚,咁撚把炮就做醫生律師啦,使鬼做m記咩 反而啲呀叔呀嬸做m記就大部分正正常常,係收銀慢慢少
其實認真講句
你一個問佢 佢就西口西面咁 你就不滿
但其實人地成日企係果度 一日幾十個人咁問佢
攞飲筒事小 直接話要飲筒lo 佢冇得唔俾ga wor
個個係度問冇飲筒點飲 係我都黑你面啦
依段野post過幾多次
On9??
我比錢買,又唔係冇比錢就咁要支飲管,
而家係唔方便我飲(D冰阻住晒),
我仲要好聲好氣問你拎,你條撚樣都仲黑口黑面,
M記都話撚明客人主動要求就會比,咁你做得M記就預咗有人問你拎㗎啦
唔係做M記
算吧啦 人地尐膠層諗嘢諗一半唔諗一半
人地米線陣都識轉紙飲筒啦 (雖然有怪味...應該係尐紙...)
M記員工有得分?d客問你咪俾囉,你都係打份工姐,最憎d staff扮哂野,以為間公司佢有份
岩岩叫M記麥麥送 佢有比飲管我啵
嗰間不嬲態度差
佢地派得多,好似會扣人工
所以我日日攞,好似係佢地身上攞錢咁,爽!
對付左未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞