IT 討論區(53)i-vtXX 巴打請勿走J數 x 2

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

講得2.X即係得2點幾,其實係好唔掂
仲有一個月遞信
你唔係有樂天offer咩?
4月先開波呀
諗住煲吓oracle db啲嘢先過去
之前有個startup offer 但係唔想十幾人屈係個唔夠300尺既房到所以冇要到 而家qa,ba,project executive 都有搵下 睇下有冇得in
好撚毒
拉番條I大CURVE
有SECOND-UP HON
點解唔等多半年升職?
一來有內部升職cv會靚d
二來base salary高d可以再嗌高d
但係唔好諗住易讀
見過有人take左一科連續讀十年都fail
database果科又係死左好多人
有人卡關卡係呢科畢唔到業
有2科鬼門年年4成人fail
Discrete Structure 同 Database
唔知一問,are you applying for a credit role係咩意思?
唉掂都未掂過好撚驚
database啲course又冇take過
去日本工作的機會又黎啦
https://job.connectiu.com/en/event/page/10018
Project Management 呢科先死得人多
人行全面降低代碼標準1%,預料可釋放500萬億技術負債,加速系統開發。
mercari yahoo hitachi都請
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞