LIHKG 職業摔角討論 (11) road to WK13

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
係呀 stonecold
我1999年睇
之後2004停咗
係呢排先睇下
不過每年一定會睇royal rumble
Czw睇到起雞皮。。
czw,bjw都係近呢幾年開始有睇,以前大路果d咪wwe,ecw,wcw同tna全日本
我都係咁上下,當年睇返係ut回歸打kane,定係Booker t,唔係好記得。 不過我中意American badass造型多d
ecw sabu!!! 有線有排播ecw( 唔係wwe 個個)
我係睇WM RR summerslam 3個
sabu之後都俾chris benoit 收左皮
以前d mid card 已經好正
考DSE之前
大概15年尾16年初
一年後已經轉入新日
細個睇亞視女人湯丸
之後係信和見到有翻版WM21 DVD賣開始睇番, 不過中間又停過下
新日無左kenny硬係覺得差咁d野,是咪我心理作用
you are not alone
好彩仲有內藤
According to WON, Hiromu Takahashi is expected to show up as a surprise on a show very soon to announce his comeback.

IS TICKING TIME BOMB
hardyz咁樣突然打一場應該兩兄弟都唔續約了
屋村MK
即刻有返d心機睇
終於返黎
2013年11月 喺YouTube 到㩒㩒吓 㩒到場Daniel Bryan vs Erick Rowan嘅 Raw比賽 然後迷上咗CM Punk
點撚知佢3個月後話唔打 之後識睇NXT
呢幾3,4年睇埋新日同Indie
到呢排直頭冇睇WWE
keep rollin rollin rollin
佢哋份約應該extend咗
而家wwe唔會畀人走
da 5月有賽程安排
無d大志
大RR出得黎咁及時
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞