LIHKG 職業摔角討論 (11) road to WK13

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
Becky打完太子女再打駙馬爺
硬係覺得唔知點解becky無啦啦就紅左,應該係wwe預料之外,而家都係打鐵趁熱
一定係wwe預料之外 佢地本身都無諗過捧佢
而家咁啱撞正無左大RR先順勢推becky上去
問題係我唔明點解becky無端端爆紅,自從佢轉heel,同charlotte有storyline就開始紅
我其實睇厭左佢好幾星期
扮stone cold
扮到自己咩都夠膽做 咩都夠膽反
但係佢就冇stone cold 既魅力

講野扮鬼叫 我唔覺得佢認真carry 到個角色

佢真正爆紅應該係 ss前 去raw 偷襲 唔覺意見晒紅 之後就有人覺得佢好正 好型 就大大聲再講the man
最好笑係charlotte都跟埋變黑
Charlotte變黑真係ON99
係咪得我一個覺得而家既BECKY好正
其實我覺得becky唔錯
當然希望佢演技再好啲
同埋佢同db應該換首theme
幾星期前 仲覺得佢幾正 但feel到佢扮緊stone cold 就開始反感 因為覺得佢carry唔到角色 好怪成件事

我見好多摔迷都話Becky316
我都覺becky而家幾好,只係唔明點解佢無端端一下就爆紅
本來只係純粹無嘢畀佢發揮就無心插柳畀佢轉heel
然後紅咗(應該嘅,我都覺becky好努力)
就完全諗都唔諗copy stone cold條path
呢個禮拜raw打太子女sd打駙馬
好心就畀多啲心機寫佢同rr條線啦

雖然見到becky由jobber變top 係好開心
但劇情同演技真係有種違和
應該係wwe fans 例牌嘅跟紅頂白
而家the man 件tee 好多人著
呢期RAW同SD感覺似鋪路加埋Charlotte落去
charlotte好煩呀…完全無定位

而家sd女champ完全被無視
asuka
同埋所謂革新咗啲劇情一擔擔 打又一擔擔
不如取消晒啲champion啦
絕對可以攝埋ASUKA入去打4 way, 咁樣就有資格放響WM main event呢個位置
咁爭邊條腰帶?
WINNER TAKE ALLLLLLLLLLLLLL
YOUNG BUCKS打LUCHA BROSTHERS
多兩個勁人
Best Friends都去AEW
剛剛先開黎睇
YUKA??????
AJA KONG
女子真係好難搵人
會唔會見到KENNY
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞