LIHKG 職業摔角討論 (11) road to WK13

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
好難講既,Bret Hart 都返到黎
可能老麥退休果日啩
咩事反面?

Batista又去左邊?
https://youtu.be/7Ms0DFxpptk

揾返之前段片,punk無跟劇本講野,之後又咒vince mcmahon死,最後支mic俾人消埋音
我當年有睇呢場

睇返下面comment
D人話佢都係演出黎 不過演到似無跟劇本
當年 John Cena Batista兩個拎冠軍 做Raw and Smackdown Champion 一齊屈機打怪獸

宜家得返Cena一個繼續比人噓
你是咪好耐無睇摔角
我覺得似係真,佢有提到可能會去其他團體,例如新日本,ROH,又屌鳩wwe,正常劇本唔會俾佢提及其他團體
4-5年無睇啦
Work黎
如果淨係計wwe的話,近呢幾年其實都無乜追看價值
Cena其實係真心愛WWE 其他實佢都可以好似Batista咁走左去
難分真與假啦,wwe 話係work only,咁啱醒起之前睇過呢條片咪順手po埋出黎
cena係親生仔點同,wwe從來都唔會捧其他團體入黎既人,真正做到top star既基本上都係自己培訓出黎果d,cena 大rr就係最佳例子,btw而家cena都去左拍戲啦
半work啦,我又覺得如果太離譜就唔止熄咪。
講真比起而家既安排,當年對CM Punk其實唔差啦,而且仲拿左年幾冠軍。
大黃鋒
我都覺得似係半work,當年punk係唔差,可惜而家唔爭氣,ufc俾曬機會佢都輸
連Hardyz都出埋 Vince真係好驚喎睇黎
咁老先打
KO
未傷之前好似都仲係jobber,而家一返黎就挑戰champ,有d難以置信
btw,上次場takeover wwe竟然成場擺上youtube
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞