LIHKG 職業摔角討論 (11) road to WK13

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
wwe既問題都唔係係摔角手到
vince條老野收山就改變到

wwe 人才濟濟 但係都搞到一pat 屎

情況就好似曼聯
摩連奴手上一大堆猛將 但都踢到一pat 屎
換咗帥就返生

係球員問題 定 領導人問題
睇下有冇心搞姐
反正點搞都一定有班Fans睇,有足夠電視收入
我買出面Top star只不過係焗你睇我地
雪佢,撚化佢都唔俾佢係出面影響到WWE
wwe有心搞係唔會差得過新日本,睇下nxt幾多高質比賽就知,但我唔明點解main roster可以咁垃圾,明明係同一間公司

THAT'S THE POINT

收山啦 VINCE MCMAHON

呢句最重要, 我俾D垃圾劇情你叫你做小丑, 話俾大家聽你係出面幾威又點, 入到黎咪又係做小丑
kenny入去肯定唔會做小丑啦,可以去到aj果個級數,可唔可以進一步去到cena咁既地位同知名度,呢個就係關鍵

呢啲冇得寫包單
wwe既問題都唔係係摔角手到
vince條老野收山就改變到

wwe 人才濟濟 但係都搞到一pat 屎

情況就好似曼聯
摩連奴手上一大堆猛將 但都踢到一pat 屎
換咗帥就返生

係球員問題 定 領導人問題
睇下有冇心搞姐
反正點搞都一定有班Fans睇,有足夠電視收入
我買出面Top star只不過係焗你睇我地
雪佢,撚化佢都唔俾佢係出面影響到WWE
wwe有心搞係唔會差得過新日本,睇下nxt幾多高質比賽就知,但我唔明點解main roster可以咁垃圾,明明係同一間公司

THAT'S THE POINT

收山啦 VINCE MCMAHON

呢句最重要, 我俾D垃圾劇情你叫你做小丑, 話俾大家聽你係出面幾威又點, 入到黎咪又係做小丑
kenny入去肯定唔會做小丑啦,可以去到aj果個級數,可唔可以進一步去到cena咁既地位同知名度,呢個就係關鍵

一定無可能, WWE唔會俾外人做最TOP
AJ做左成年冠軍但一場MAIN EVENT都冇
kenny唔會蠢到入去做傻仔啦 ,畢竟有資格同wwe講條件,佢而家個地位應該高過當年aj同中邑去wwe果時
唔好諗得咁美好
當初devitt 中邑 入去都抱有一絲幻想
結果真係no expectations no disappointments
真係好似之前手足咁講
我7位數簽kenny 你地吹咩?
雪佢 撚化佢 又如何?
石井 vs 永田
Jeff Cobb vs 後藤(?)
兩睇啦,中邑年紀大,finn本身係有料,但finn當年去wwe果陣係無乜地位(摔角界黎講),老麥鐘意肌肉佬,kenny啱佢口味啦,mic skill好過aj好多,比賽又打得好,望就望佢可以做到top guy,老老實實我覺得kenny mic skill拍得住the rock,雖然我成日屌wwe整到中邑成pat屎咁
i hope you are right
btw kushida係咪又走
歸隊
傳過WWE想簽
好慘 走又走唔到 要跟話bc
Elite 都走啦
仲唔歸隊咩
覺得佢兩個好慘
一早都覺慘
no limit 一個做大佬 一個做jobber
老麥搞佢嘅美式足球呀嘛 咁咪畀H搞🤔 咁咪畀到自由度kenny又可以push返devitt 中邑
唔講都唔記得佢單XFL
TAICHI挑戰IC
ZSJ+鈴木實打TAG TEAM
TAICHI挑戰IC
ZSJ+鈴木實打TAG TEAM

會唔會又打到負分
clockwork orange tee
無乜特別
特別在於又搵棚橋餵佢

上年WK佢第一場又係棚橋
Taichi打IC Title
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞