LIHKG 職業摔角討論 (11) road to WK13

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
NEW YEAR DASH 冇 Elite
俾我都好嬲
場MAIN EVENT我覺得YOSHI-HASHI最後會25新日本RR+CENA
wwe既問題都唔係係摔角手到
vince條老野收山就改變到
唔重要就唔會出咁大舊錢搶啦
一句講曬 屌你老母wwe

wwe 人才濟濟 但係都搞到一pat 屎

情況就好似曼聯
摩連奴手上一大堆猛將 但都踢到一pat 屎
換咗帥就返生

係球員問題 定 領導人問題
講到倒退十年喎 你有無睇篇文?
睇唔到yoshi hashi除左jobber外嘅未來
我覺得就 bullet club 贏硬
jay white 要挑戰 iwgp heaveyweight
5年我覺得係
wwe有心搞係唔會差得過新日本,睇下nxt幾多高質比賽就知,但我唔明點解main roster可以咁垃圾,明明係同一間公司
indie 要build up 第二個kenny omega 唔係咁易
呢啲真係時勢做英雄
同埋要KEEP住RR+CENA TAG TEAM呢條線

情況就好似曼聯
換咗帥就返生

睇下有冇心搞姐
反正點搞都一定有班Fans睇,有足夠電視收入
我買出面Top star只不過係焗你睇我地
雪佢,撚化佢都唔俾佢係出面影響到WWE
wwe有心搞係唔會差得過新日本,睇下nxt幾多高質比賽就知,但我唔明點解main roster可以咁垃圾,明明係同一間公司

THAT'S THE POINT

收山啦 VINCE MCMAHON

情況就好似曼聯
換咗帥就返生

睇下有冇心搞姐
反正點搞都一定有班Fans睇,有足夠電視收入
我買出面Top star只不過係焗你睇我地
雪佢,撚化佢都唔俾佢係出面影響到WWE

THAT'S THE POINT

收山啦 VINCE MCMAHON

呢句最重要, 我俾D垃圾劇情你叫你做小丑, 話俾大家聽你係出面幾威又點, 入到黎咪又係做小丑
KING OF STRONG STYLES?

RUSEV DAY ! USA !
依加唔keep住上 仲坐大埋wwe 同倒退有咩分別?
Prince devitt
變咗傻笑on9仔
Chuckie T Heel Turn
由WORLD TAG LEAGUE玩到而家都唔知做乜
其實唔係kenny本人,根本唔知佢諗緊乜,個個都知wwe booking垃圾,你估佢有無可能唔知?或者份約真係好多錢,我都係覺得去aew係做開荒牛,而家aew係要同新日本、wwe競爭,唔係咁容易,the elite入面kenny差唔多係年紀最大果個(雖然仲後生),過多幾年就40歲,簡單黎講去wwe/留係新日本,舊錢就袋袋平安,去aew就可能要賭
kenny入去肯定唔會做小丑啦,可以去到aj果個級數,可唔可以進一步去到cena咁既地位同知名度,呢個就係關鍵
但barreta好似唔想轉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞