有冇巴絲報左教大EdUHK Non-JUPAS ?

1001 回覆
16 Like 23 Dislike
PRIMARY MATHS INTERVIEW
到時大概會問乜?
有無人收到policy science and management interview?
係,到時會睇你咩asso/hd yr幾同gpa幾多而比yr幾offer你,通常你yr1/gpa冇3一定要由yr1讀起
BEd得year1,冇senior entry
2年asso加5年degree夾埋7年時間值唔值睇你自己
相反讀2年Top up已經可以出嚟做野
你收到?
大家知唔知其他u嘅interview大概幾時出?
利申 文科
Interview god offer god
cg幾多?
cg 3.2幾都未有interview
會唔會冇嫁
報左social science 科
讀緊year 2 Cgpa 3.6
機會大唔大
出左la?
3.35
係咪language studies 出左喳
但你D frd大概GPA幾多
報左social science 科
今日fd收到interview 但我冇
聽日會唔會再派interview
咁唔怪得la😞😞
冇interview都唔知點算好😞
有人已經收到中文教育?
中史出咗啦 冇email
bafs offer gpd interview god俾個機會我啦
bafs其實係咪未派,唔見有人話有
好想上岸
我都係追緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞