2018年秋季日劇討論(4)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
佢一話畢業就即刻唱佢首本名曲 算係咁啦
大家聖誕快樂 咁又一年
今件過得好快
之前已經有人目擊

TOKIO + SMAP
都起碼叫有個尾 花晴真係
得番大老套, suits, 米倉o個套同性日記就睇哂今季想睇o個o的
下町火箭2 13.9%_12.4%_14.7%_13.3%_12.7%_13.1%_12.0%_11.5%_12.6%_15.5%_16.6% 平均 13.48%

2018年度のGP帯連ドラベスト10視聴率
*1 17.39% TBS 99.9-刑事専門弁護士-SEASONⅡ
*2 15.61% EX リーガルV~元弁護士・小鳥遊翔子
*3 15.12% EX BG~身辺警護人~
*4 14.21% TBS ブラックペアン
*5 14.15% TBS 義母と娘のブルース
*6 13.98% EX 特搜9
*7 13.48% TBS 下町ロケット 続編
*8 12.91% EX 未解決の女 警視庁文書捜査官
*9 12.79% EX 警視庁・捜査一課長 season3
10 12.48% EX 科捜研の女 18期

個堆長命劇冇睇 其餘得999同繼母好睇 真係可悲
十套有七套係查案劇
最尾兩集樫野木嗰part真心正
整體溫情得嚟故事又唔會太抽離現實
下町如果播埋下集應該仲有得上
第二季同第一季有得比
都係咁好睇
Bg 係咪最唔應該上呢個榜
最多bug既一套劇

https://twitter.com/TV07037137/status/1077445551380021248

陰功 富士係尾果堆好睇過最頭果D
今年木10四套都好睇 可惜得腎仔個套收得好
但下町仲未完
咁快就計
2號個集係SP黎 唔計入本篇 而且又唔係星期日播
但成套唔連sp根本就未完
呢年睇左咁多套,自己覺得最好睇都係富士包尾個幾套
基督山、隔離飯香、海月姬、Signal
SIGNAL一般啦
基度山同隔離飯香真係高汁

相良
兩套都係我心目中今年top 10
今季我會推薦bg legal v同止血鉗

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞