2018年秋季日劇討論(4)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
之後就變左黑岩老母既solo,如果你鍾意佢既都可以睇下
吳羽最好睇
吉田羊Instagram話單新聞係流料
我都係
大戀愛睇到男人老狗都流馬尿
我接受到小池同醫生老母線
其實我都接受到
自己覺得冇咩必要花咁耐時間講
寧願佢講多啲主線
例如佢佗仔、湊仔嗰啲
大戀愛真係喊住咁睇
2018年 ブレイク女優ランキング TOP10
1位. 永野芽郁
2位. 広瀬アリス
3位. 浜辺美波
4位. 安藤サクラ
5位. 今田美桜
6位. 杉咲花
7位. 中条あやみ
8位. 新木優子
9位. 趣里
10位. 葵わかな
性日記最後一集9.6
日本連鎖生活雜貨店Loft稱,普京的月曆最近在各地分店熱賣,日本男星田中圭,和有「冰上王子」之稱的花式滑冰運動員羽生結弦的月曆銷量,分別只排名第2及3位。普京的月曆內有多張他在工作以外的照片,例如寒冷天氣下浸冰水、坐上戰機、用健身器械訓練「操肌」等場景。

圭>羽生
普京月曆俾人當手信先咁好賣
牙龜又羸
朝朝起身都見到田中圭
忍住唔好喊呀
12-18號網上投票結果
●助演女優賞
1位 #吉田羊(「#中学聖日記」原口律役)
2位 #橋本環奈(「#今日から俺は(#今日俺)」早川京子役)
3位 #広末涼子(「#僕とシッポと神楽坂(#僕坂)」加藤トキワ役

●助演男優賞
1位 #岡田健史(「#中学聖日記」黒岩晶役)
2位 #ムロツヨシ(「大恋愛~僕を忘れる君と(#大恋愛)」間宮真司役)
3位 #遠藤憲一(「ドロ刑 -警視庁捜査三課-(#ドロ刑)」煙鴉役)

●主演女優賞
1位 #戸田恵梨香(「大恋愛~僕を忘れる君と(#大恋愛)」北澤尚役)
2位 #有村架純(「#中学聖日記」末永聖役)
3位 #新垣結衣(「#獣になれない私たち(#けもなれ)」深海晶役)

●主演男優賞
1位 #賀来賢人(「#今日から俺は(#今日俺)」三橋貴志役)
2位 #相葉雅紀(「#僕とシッポと神楽坂(#僕坂)」高円寺達也役)
3位 #中島健人(「ドロ刑 -警視庁捜査三課-(#ドロ刑)」斑目勉役)

●作品賞
1位 #今日から俺は!!
2位 #中学聖日記
3位 #僕とシッポと神楽坂
開左一陣就三十萬follow
好癲
如果Muro因為讀者票拎唔到獎就真係冇天理

岡田班網絡大軍好強勁
反而擔心戶田會輸俾米倉
上幾季已經顯示班審查員同記者唔識睇劇
上季個結果真係痴Q線
永野茅郁贏奶遙
Misia又拎唔到主題曲

岡田班網絡大軍好強勁
反而擔心戶田會輸俾米倉
上幾季已經顯示班審查員同記者唔識睇劇
上季個結果真係痴Q線
永野郁贏奶遙
Misia又拎唔到主題曲
Toda 今年輸俾任何人都肯定做馬,個角色複雜性同演繹真心無可能輸,仲要話輸米倉 ,套劇又有回響,又算收得,加晒分,我信最後評分全第一攞獎

反而如果結果muro輸俾個靚仔就真心搞笑
靚仔? 定𡃁仔?
其實我覺得佢好似王梓軒囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞