2018年秋季日劇討論(4)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
出電影版/第二集都好...呢套野同勇者系列有得揮
大戀愛

如果唔係老母同小池兩條線搞柒左既話

最佳劇集真係冇懸念

同埋肯定會係其中一套日劇神作

個結局埋得靚到
大哥大今集反面爭D.. 有少少失望
Sp
大家係邊到追開中字?
我睇開果D線上都未出 下町2 第10集
追新番預星期三啦
fix可能聽朝有,不過fix
有mytvsuper就聽日晏就十二點
完整性來講,黃昏其實完得最好

見返面嗰幕冇對白,但正到
現實中難d有真離子咁大方的女人
不過成套黃昏真係幾好睇
條主線完得好好
冇再講個病點慘 教返尚食蘋果批同記得返佢好正
小池去到尾有返啲用 佢幸福個下我都有感動
臨尾都要講多次老母線
阿紫表白又係好多餘
一路都唔多鍾意阿紫
吉田羊 英国留学で女優休業へ!19年スケジュールは白紙状態
西島秀俊が現代版・明智小五郎に!来年2夜連続放送のSPドラマで伊藤淳史らと共演
傳同事務所意見不合
共演に伊藤淳史、石田ゆり子、岸井ゆきの、香川照之ら。

無痛 mozu crisis同西島合作過
都幾麻煩
老夫老妻,太清楚對方
加上自己都搵到
不過最後呢集前半嘅氣氛,就算真係復合返我都覺得可以接受
全家都幸福真係太好
俳優の織田裕二(50)が主演するフジテレビ系“月9”ドラマ『SUITS/スーツ』最終話(11話※15分拡大)が17日に放送され、平均視聴率が10.8%だったことが18日、わかった。全話平均視聴率は10.8%となり月9としては2クール連続での2桁維持となった。
交代番第9集, 尚同真司講過佢唔係度時要水野做佢個伴
但真司講唔使, 只要尚一個
結局算係對應番個承諾, 唔算多餘

主線成套劇都做得好靚 , 好高質
係D支線出晒事
唔鍾意佢之前同尚講啲嘢
整體都鍾意 條條線都埋到尾
係條條線埋到尾, 但唔夠完美, 有d唔抵的感覺
因為套劇大部分真係拍得好好
呢兩條支線
足以令我對成套劇既總評價由神作扣分至佳作
個尾都算flat所有野都預左 但有half of me成件事昇華左
今集真離子同完治嘅交流仲突出過琹
我都覺-無論係分定合,我都收貨
有少少想買Half of me隻碟
因為堅叔又唱左首新版even if
買左old fashion同prologue
half of me仲諗緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞