公廁名Jayden只有香港人改:2018最受歡迎BB英文名排行榜

317 回覆
21 Like 120 Dislike
呢個list係講緊外國(美國)改嘅名

https://www.babycenter.com/top-baby-names-2018.htm

個list好明顯唔係香港
唔好衝出嚟問「點解喺香港冇見過呢啲名」啦
又問「咩咁多Muhammad 」又話見到某啲名要「指住嚟笑」
又自暴其短話「好多名唔識讀」「未見過」
好心就睇多啲英文劇/新聞學好啲英文
唔好話「叫Tom Peter Mary Sam呢啲簡簡單單咪好」咁老土啦

PS 外國Jayden都排15
你mateo 變做英文咪Matthew囉 你咪叫Matthew囉 有乜撚嘢問題
朋友個仔三歲半
Karson
johnathan #94?
dont think so
其實Jonathan一個h定兩個h
明星普遍學歷較低呀嘛
Kirito
My name is Peter Peter
見到就知無好人
Sky都冇
樓上咁多人睇完標題就覆
見link通常唔禁入去,post出黎嘅文先睇
Logan
之前個仔番唔知乜堂
一堆乜den物den
吹上雲霄之後 jayden好似一個懶型嘅名咁
邊個老豆咁大整蠱俾個伊斯蘭名個仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞