公廁名Jayden只有香港人改:2018最受歡迎BB英文名排行榜

317 回覆
21 Like 120 Dislike
識親叫Olivia都係有錢人
會唔會有人唔信教改自己Muhammad呀?

識人叫olivia借人錢去扮有錢 仲要唔還
平時又狗眼看人低咁
鬼唔撚知咩 你意大利人或者色latin嘅人咪冇所謂囉 你喺柒頭香港改乜春意大利名啊
Noah 好型
外國的Baby Center網站調查喎
呢個調查講緊全世界bb
唔只係香港
唔係宗教名就係marvel dc d superhero
我係話未喺香港俾我見到有人改呢啲名
TVB劇 = Paris
Stepwgn Serena 仲型
Joseph 希伯來 Marco又係意大利
點解Mateo就唔得
係咪得香港人先會特登改埋d少眾懶係特別既英文名
你唔撚識意大利文就唔係撚個意大利文嘅名啦 喺香港見到呢啲真係見一個笑一個

你咪叫Alexander 叫乜春Alessandro
你咪叫自己做Dominic 囉 叫乜春 Domenico
呢啲香港人懶特別痴撚線
香港人改乜春英文名
鬼佬會唔會改個中文名叫志明淑敏?
堅持用譯音
Ming Wan Tak Keung Hung
Wing Wah Fai Fai Fung
唔好咁激動啦
真心想學嘢 Marco同Mateo都係意大利名
點解Marco 無問題,Mateo就要俾人笑
Alexander 就希臘名,又洗唔洗識希臘文?
阿伯名
咁14呢?
耶撚名

係咪個名已經太老冇人改
明明都係公廁名
人蠢係咪真係冇薬醫
Alexander 係英文adaptation
希臘文個名係Αλέξανδρος
Mateo係意大利文個串法
英文係Marco

你搞撚清楚未啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞