公廁名Jayden只有香港人改:2018最受歡迎BB英文名排行榜

317 回覆
21 Like 120 Dislike
有冇巴打見到Nolan就會諗到TDK
都係我個名夠特別清脆又唔公廁
My name is Jensen
Jayden
Kayden
Aiden
其實而家應該講番而家冇人用舊時的老土英文名,先出到位

Robert , peter, tony, joe, alan, kitty, lily, crystal, mary, may, cat, susi 又易記
個主要原因應該係多回教國家
回教徒係咁生仔
佢地又好鐘意改名叫Muhammad
屌你地呢的懶特別嘅冚家剷真係
Mateo 同Marco 肯定無關係,你自己查origin
14. Muhammad 咩料
我都係跟上邊嗰條冚家剷講嘅咋
上邊條撚樣連啲樣嘢都錯
原來係Matthew 好心你溫撚特別嘅撚樣啦
叫Matthew啦 改個名以為好撚特別咩
大佬,人地個主保聖人係聖馬刁,你就迫人改馬太,真係好咩
咁你依家唔識意大利文呀嘛 人哋意大利羅馬帝國人呀嘛
你叫乜春意大利文名姐
成班人係咪冇睇內文係度笑鳩人muhammad果d 人地外國網站既調查黎, 外國多穆斯林改呢d名都正常呀, 關蝻果d咩事
hayden
乜den真係公廁名
有兩個同事個仔都係一撚樣名
都話跟個主保聖人改名,信仰都有得屌,唔撚係掛
改vladimir啦, 除咗俄佬,無人同你撞
笑到仆街
都係果句啦 你唔撚識意大利文呀嘛 改個意大利文名做乜春姐

你唔撚識嗰個語言 就咪撚扮特別去改個你唔識嘅文嘅名

一撚定笑柒你啦 係笑你戇鳩唔撚識講意大利文而去叫自己Mateo啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞