公廁名Jayden只有香港人改:2018最受歡迎BB英文名排行榜

317 回覆
21 Like 120 Dislike
同樣道理
你想聖馬刁保護你
你咪叫matthew囉
咁mateo本身係西班牙文嫁嘛
屌但唔係喎
會會變左係十二使徒個馬太保護我架
on9撞名成日有架啦
十二使徒已經兩個james喇
咁洗唔洗middle name 指名係 大定細呀
p.s. 我覺得mateo咁個出現次數係拉丁裔改matthew多過真係講緊聖馬刁囉
中文名
咁人地希望既聖人係聖馬刁,想簡單直接,唔洗同教友討論先次次解釋係馬刁唔係馬太

好難理解咩?
6. Grayson
灰暗的人生, 好易俾人睇成基仔
陳貞德Jeanne

咁又點呢?
睇到你就見唔到質素兩個字 睇到我眼都凸撚埋 先要開聲屌鳩你
唔會
因為我見到mateo第一個直覺係一個拉丁裔人想使徒matthew保佑你個仔
第二個反應係你有個fd叫mateo係你恩人所以改做mateo
因為其實st mateo唔出名到爆
我要特登google先搵到
你打聖馬刁直頭無野睇
淨係搵到一個ca 嘅county叫聖馬刁
in which 係以使徒馬太命名
姐係你中文名叫
陳貞德jeanne?
咁貞德點解要重複
仲怪喎老細
至少我未見過人叫matthew mateo xxxx 仲要mateo唔係middle name
陳貞德
Jeanne Chan
咪得囉
洗乜一定要Chan Ching Tak, Jeanne
啱啊Elijah好聽喎
討論bb 名?
連登仔過聖誕女都冇個
Delilah都有人
話自己係雞
屌 香港身份證呀
陳貞德
Chan Ching Tak, Jeanne
明未
唔係義大利人就唔可以改義大利名㗎啦咩
咁你又改英文名
索性用中文嘅羅馬拼音算啦
人地鍾意用咩名咪咩名囉
我都預過有鬼妹Hope啦
完全唔明有乜問題
話唔定人地個名係有含義嘅呢
啲連登仔真係唔識尊重人
死Kai子
成日飲茶聽到附近D阿媽叫大大聲叫自己個仔個名JAYDEN
聽到都覺得尷尬
加埋 James
英語系國家主要用William為正名,Will/ Bill/ Billy為稱呼咁。
諗起之前單新聞, 有個鬼妹仔叫ABCDE
Vampire dairies
呢個post有好多英美加澳紐白人
三藩市市長 London Breed
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞