屌你老母 上車除底個背囊係咪真係咁難

387 回覆
249 Like 1864 Dislike
重香港政府一樣
冇得真普選咪等下世囉 等多一世洗死咩
冇屋住啊咪等下年囉 等多一年洗死咩
為左你d遲入車既人又其他係車上面既人就你地又唔撚係自私
要求其他人為自己改變
不如你改變自己 早d出門口或者轉搭其他交通工具
D 撚樣係精子果時如果等下一粒卵就唔會存在.
你適合係大陸住
同中共同一個思想
問題係做咩冇啦啦要放棄習思想滿足你d自私自利香港人有自由有民主
帶乜撚野背狼呀 有乜咁撚多野要帶
你為左自己上到車要求其他人辛苦拎住又自唔自私
你都返大陸住啦
覺得無問題既,因為搭地鐵時,都無被d背囊無情咁車過你一野
屌你呀,背囊係我背脊既延伸,你要除咪除自己落黎

車費係包埋攜帶個人物品架
利伸會推開人地背囊
你係咪假設左d站全部都好鬆動
唔知你返工放工有冇經金鍾
如果金鍾每多一d人上車
人流就會疏散得快好多
唔關係咪我遲出門事
如果個個都好似你咁諗 金鍾放工一定塞死
的確學前面巴打咁講 有7成人會自覺咁做
唔孭背囊係咪要俾你碌9掂撚住我屎忽磨吓磨吓咁
人人都可以孭背囊,你自己唔孭又要迫人地唔孭。曲線話人自私黎話自己有道理
上到車將個背囊用手拎住,拎住個位置大約係你腳面上方。

同埋D背囊黨一個180度轉身,撞到幾多人?
其實最黑人憎應該係揹住大大舊背囊仲左擰右擰 撞到人 仲要完全無為意咁 呢d先食屎狗
想問架車迫成咁真係可以放到背囊落黎?除左佢個下都要用多d空間轉身
背囊、書包通常都係重d架啦,用背去承托嘅原因都係咁,將重量平均分散去兩邊膊頭啊嘛... 你叫人拎住,輕就話可以拎住姐,如果係d學生哥學生妹,你叫佢拎住個書包又唔好放地下?

人多就等多架車啦,on9
背囊友表示除低個袋抽住/擺近腳的確係無咁阻
我唔算特別高但係如果咩住個袋係會頂到其他人心口或者啲細路個頭
擺低個袋會無咁麻煩,個人轉身都無咁多阻礙
樓主你開呢個post喺lin登博屌?
好小會除低 多數孭前面

始終你除低左
好多盲毛沖落車亂柒咁撞你人都企唔穩 根本顧唔到個袋
先唔講D撚樣一野踩落去 污糟已經其次 重點係入面有野比個踩爛踩凹
重點反而係條孭帶/背囊下面個條幾十年都唔知有咩用既帶
其實好易kick到人 因為人多情況根本唔會清楚望到地下

所以我個人Prefer孭前面 人真係好多就最多攬實個袋 盡量唔好阻人
學生是咪要唔好咩書包上車
點解可以咁多負皮
我睇唔透
其實如果個個放低背囊,下面空間細左
對腳冇得打開企,會企唔穩
唔知連登咁低質
坐的士啦,港鐵運豬車就係咁架喇,要屌就屌港鐵
咪玩啦7成咪做
一成都冇啦 咪又係咁搭
成日對人有要求 要求人點點點
人地要求返你轉頭又話唔關事
點撚樣唔關事呀
你早左出門口 平時塞一班車搭唔到就會遲到
早d出門口 塞夠兩三班車都唔會遲到
咁你就唔洗監硬逼上車囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞