屌你老母 上車除底個背囊係咪真係咁難

387 回覆
249 Like 1864 Dislike
well noted with thanks.
到時一定有好多傻鳩唔拎袋就走 之後就屌鳩狗鐵多舊魚
其實要逼地鐵真係應該學日本咁
逼就除袋加唔好玩電話
講逼 㗎仔一定仲逼過香港
人地真係有一隻腳踏到上車就逼入去
但係人地識自律同埋會諗埋人地感受

唔會堆埋喺門口 太多人會除袋又唔會拎電話 落車又會行出門口等人落

不過香港自細到大都係教識諗咗自己先
所以都係算把啦
唔好咁 佢拎開綜援食開二手薯條
我一定專登咩全背囊頂係車門 唔比你d人上
本身已經逼無位 仲要逼上黎
你有你屌我有我聽歌
成班白痴
比著你入lift 得番小小位
你都會除底背囊先入去啦
唔除你根本入唔到
人地日本仔上地鐵都係會除背囊
仲係到話咩地下係咪多位啲
你自己試下咪知囉
做乜撚野咁多負皮,垃圾連登仔

新加坡地鐡
前排地鐵呼籲已經成班弱智屌啦
前面有人話個袋重 唔想拎住仲on9
放落地唔會仲舒服?
放低背囊根本治標唔治本
到時tick親人又有其他野屌
最後揹背囊唔好搭地鐵囉
放低背囊根本治標唔治本
到時tick親人又有其他野屌
最好揹背囊唔好搭地鐵囉
On9少陣
我鍾意孭背囊 一樣咁憎其他唔知自己阻到人嘅背囊友 錯的是個d唔識考慮其他人嘅粉腸 平時我都靠墻+孭前面 一黎同其它人保持距離 費事面貼面 二黎睇到個袋唔會唔覺意撞到人 人多就放低 我都唔想放地下 所以放係脚板上兩隻脚夾住
個袋大就好心自己行埋角落放低個袋啦 仲企係中間左轉右轉 最撚仆街係d人完全忘記自己孭住背囊 個袋擋住條路叫你讓又唔借開 係要迫我一手推撚開你個背囊嘅

連住件衫點撚放啊
真人真事
放低過係腳位拎住
下一個站d人落車撞兩野成個袋甩左手
我想知點係個袋到拎野多啲
......
放低個袋(無論係放地下定係拎住)同我孭喺背脊有咩分別?我真係唔明有冇人可以解釋下?

我都試過喺繁忙時間拎住個背囊,因為書包有帶,要半吊住咁,唔係踩到條帶就會kick死人

我隻手就擺喺我個褲袋位,咁啱隔離企住個女人,由大圍到九龍塘全程我隻手係貼住佢個籮,佢唔介意我都唔好意思啦

咁請問我要點攞個袋先可以又安全又唔會摸到啲唔應該摸嘅地方呢?

況且一個人佔用嘅空間唔關佢體型事。你唔會話佢對腳幼過條腰,就可以盡用腳下啲空間,我試下擺個袋喺地下而你個上身唔郁淨係用下身嚟就我個袋你都企唔搵啦

如果真係要特登搵個空間俾個袋嘅,我諗你要舉高個袋囉

我唔係為屌而屌,但如果真係有人可以話俾我知點樣拎袋嘅話我唔介意呀
我試過除丫,真係好撚難

唔重我都唔咩背囊啦,唔咩得嘅背囊我拎嚟托柒?
放響地下唔係唔得,但D人迫企到密密麻麻你估仲有位放?
跟著仲有D人奉旨唔戴眼
一陣個廢老行過Kick到仆街你就真你仆街啦

與其屌人唔放低個袋,點解唔可以等多一班車?
你趕住投胎嘅,應該屌下港鐵點解唔加密D班次
同埋點解沙中線 起嚟起去都未起好

跟著其實港豬都唔關心政治,
政治唔關佢地事喎
唔強求人放低袋
肯孭前面避免撞到人已經非常多撚謝了
(好憎搭鐵,次次架車爆少少都俾背囊友撞或者格硬逼埋黎)
唔好睇少香港冇公德心人士有幾痴孖筋
到時水泥灰開工袋同濕漉漉買餸袋放頭頂
你位都唔敢再坐
唔想放落地咪用手拎住囉
唔撚夠力咪放落地囉
揹得背囊就放低
唔撚想放低就咪撚揹背囊
阻撚住曬屌你老母
背囊撚真係同狗冇分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞