[勇者救公主6]請選擇武器:

1001 回覆
161 Like 4 Dislike
啲蜘蛛殺你老母,仲靜觀其變

十足十港豬咁,老婆俾人姦緊都靜觀其變
最多係程度上

唔係累斷手 派仔唔會求多次石

無話絕對錯同對

除左開頭d瘋狂回家
我覺得可以找機會同啊老人談天,所以投左E,但是想討論吓如果要打架,係咪應該要用火攻,老媽好似都係用火,但係輸左比d蜘蛛。
應該地下城係捉人部門

分分鐘破左可以停捉人一段時間

個個都係估 多數都用自己邏輯推論

屌人地投乜真係弱智
Diu 清你突破盲腸 好可能呀媽係比啲蜘蛛殺
Btw我覺得派荻入唔入魔好睇我地迫佢用幾多次舊石 個人覺得佢愈用就會愈勁 但同時會失去人性
影蛇啦 可能出影蛇唔會比人發現
1打 3影蛇都係會被發現
1 v 1用影蛇 佢冇反抗既機會 求救唔到
唔係幾睇得明

比人殺條友係咪就係村民黎

又唔知點解要將條友分開一舊舊
跟住送上去比魔王
你食雞都會叫師父斬開一舊舊啦
目標由打第4層boss改為搞地下白頭佬算啦

唔夠MP,等機會隻抽啦,隻抽先有信心贏到

就算係面前死多幾個村民都好,盡量忍手等機會隻揪
啱啱先升完技 緊係試試佢

火球術
睇下佢搞咩先啦
咁有開戰
睇下佢搞咩先啦
咁快開戰
派荻有頂尖身體 冇事嘅

想走佢隨時都爆門走得啦 加上有意志之力 唔似會死
情況好差
佢呀媽比蜘蛛殺 應該係蜘蛛捉人 如果殺曬堆蜘蛛應該有機會唔洗再扣人數
樓主想救個故?清咗個地牢就唔會有人死啦掛殺就殺啦仲望
結果係點邊個知
你唔比派荻生世好重要? 可能魔王埋左伏係舊路? 行正門可能救到村民?
知道左個答案係點再睇返一定最撚醒架喎

利申投左想知魔王點打
你班孔明撚咁鍾意屌
唔走去屌埋一開波玩膠班友?
就係佢地亂黎先搞到而家個容錯率咁低之ma
同埋投票就係要少數服從多數架啦
選唔到你想要個答案就屌人唔民主
其實我覺得唔使執著去爆機 我一直都係當故事睇,爆到機當然好,但樓主留咗咁多伏筆,可以拎到未知嘅資詢一樣咁好

你玩RPG嗰陣都唔會一味狗衝個結局掛,總會理解下個世界觀掛,所以揀咩其實冇乜好拗
家下火球係咪變咗範圍技
你內心的恐懼頃刻間湧出,身體不斷顫動,你如何強裝平靜也接近震得牙齒作響的程度。

依度唔係講緊再睇下round就會發出聲音然後俾人發現咩

記得之前個故講過,目前為止魔王真身都唔係人,會唔會個老人真身係蜘蛛精或者係另一個魔王(另一種動物)?又或者後面隻大蜘蛛先係魔王?
點解我覺得老人係村長一類角色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞