[勇者救公主6]請選擇武器:

1001 回覆
161 Like 4 Dislike
明明舊石先係最終魔王
又比到力量人
又比到資訊人殺魔王
下次要拎翻pride個頭補償
得閒一定要再去問一問身世
Make sense
我都覺得支杖研究到一半應該搞埋佢先好啲
樓主唔會咁衰出兩次限血關掛
先鍛鍊一下身體吧。

游水、跑步、搬石頭、游水、跑步、搬石頭......

「HP上限:50(+5)
MP上限:60(+5)

現有HP:50(+5)
現有MP:40(+5)」

日日運動身體好!身體好像強壯了呢!

過了一個早上,又再下起大雨來。

之後做什麼好呢?

A. 繼續鍛練身體
B. 研究法杖
C. 出發魔王塔
A. 繼續鍛練身體
B. 研究法杖
C. 出發魔王塔
我覺得唔似喇 咁一開始佢用咩嚟換殺佢妹嘅兇手嘅資料?我就覺得個舖排似係用良知嚟換
撚多一次法杖 控制到 就出發啦
仲有時間唔好浪費 搞掂埋個爆炎術 夜晚先出發
都未到夜晚 做咩咁快入塔
夜戰魔王
咁唔係失去生存意識喎 生存意識應該係指暈低咗/瀕死嗰啲
吹到我呢兩個po先開始追故
我就由po1開始睇既
我夠知一早講派荻係勇者啦 但係都要可信先得架 事實就係個個都覺得派荻有鬼 而加起碼confirm左呢一刻佢仲可信先 咁遲啲入到塔揀選項都有個方向
成堆人就係度自己假設揀C就會有好有用既資料之後屌鳩捺D既人 大佬呀 呢啲故就係揀之前咩都唔知先好玩架啦 更何況你到而加都未知揀D會有啲咩
仲話咩有個hint既話點都有連登仔估到點解 咁都要大家投岩先得架 我之前一直信51得以存活係指hp 所以主張唔救阿六同唔打條骨 最後咪又係投錯晒 但係我唔會屌投救同主戰啲人囉 咁樣馬後砲有意思咩
btw 我覺得主角同派荻應該有啲關係? 因為舊石應該唔會對個個都有反應 如果唔係咁多勇者無理由一隻魔王都殺唔到 舊石應該對特定血統既人先有反應
冇得屌

一開始大把人玩野

依家留得係度九成都想贏

少數服從多數

冇計

好想完game後

樓主整理一下出完整版自己玩
再唔去魔王塔就會有更多村民死㗎啦
快撚啲入塔我唔想死

利申村民
練體大法啦 練法會冇MP 入㙮又咪只可以開一次之後死 依一層持續扣HP啊 各位大佬
係喎 睇錯咗
咁如果順序係拎返隻手再拎意志
失去生存意識係講緊硬食咗懶惰一擊個陣?
應該唔係 食懶惰嗰下有劍擋住 食傷應該重少過主角

所以佢應該係喺某個時點換咗意志之力返嚟 which is可以好似主角咁死而復生
就黎loop到無晒村民
其實可唔可以整隻flash game
打嫉妒嗰陣主角死咗次,我估佢之後都死咗?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞