[勇者救公主6]請選擇武器:

1001 回覆
161 Like 4 Dislike
算啦
條友肯撚定啱啱帶風向叫人投d個d人
自己柒咗就想拿返喳沙
其實知道派荻係自己友都幾有用呀 仲知佢隻手點生返出黎

講真上一層有提示都死左次 有冇提示都唔太影響
咁我覺得仲賺左喎

要提示又唔保證有用 而家知道之後擇option可以揀派荻先啦

仲有投票post 輸左既都可以嘈 咩心態 為我獨尊?
香港講民主
其實...點解確保到pride係自己人?
有唔少巴打理性分析咗
話BC比較有用
突然有巴打發現D嘅票數追得上C
之後支持C嘅同支持D嘅開始爭吵討論

但係由100票左右 去到最後200幾票
每刻嘅票數都只係一兩票之差
擺明有一大堆花生友無視劇情
見邊個少一票就補一票 為求打和啦
利申:投B
算了,還是先鍛練一下吧。

但......鍛鍊前......
不太敢把東西再放這邊了,換一下地方可能安全一點。

唔......

這幾處,應該可以了。

放這處吧:

A. 大樹幹內的樹洞
B. 湖另一面的石橋底
C. 色彩鮮豔的花朵堆中
A. 大樹幹內的樹洞
B. 湖另一面的石橋底
C. 色彩鮮豔的花朵堆中
八篇功課完成
求開心ok?
到底點解要放底d野先鍛鍊
唔通同魔王隻抽果時又叫佢等陣比你放底d野變返輕裝
例如練到裸體可以向後鐵板橋奶自己春袋但實戰比貪熊甲block住條腰完全用唔到
雖然係呢d選項game執着呢d位冇乜用
因為主角一直無睇到你的留言,以為真係一定要除裝先練到功
c 愈危險愈安全呀
我個人覺得練生死隻抽
唔着齊平時會着同帶嘅野
就算練到肉身閃子彈都係呃自己
就好似着鯊魚戰衣呃自己游水快咗但比賽係要着普通泳衣
你太年輕了,下關色慾可能真係要除衫鬥(大抽)
而加剩返30人,冇得加返人數真係唔知點爆機
派荻係自少同個妹生活

咁即係少年時代之前唔係?咁少年時代前係點

重有乜撚嘢叫失去生存意識但又可以換到意志

即係其實主角都有而種意志之力 which is細個俾老竇/老母/both逼使失去某樣嘢換返嚟?所以先係「無法彌補的虧欠」?
我覺得c先係最安全
揀a會有蟲 雀 老鼠
揀b見到有人(嘢)偷都趕唔切過去
c反而色彩鮮豔啲 有人有嘢行過去都見到
點解冇option劏咗烏鼠隻髀當雞髀
起碼知道咗頭盔佬唔係你哋所講食咗隻boss嚟強化自己
同埋係勇者而唔係魔王先啦

老實講你連魔王個提示都未睇到就話一定好啲差啲
咁樣公道咩

條毛著哂燈出哂聲提你哋
你哋咪又係企係原位等人撞埋嚟

根本上依啲選擇同戰鬥嘅選擇就唔同
無話啱定錯 係睇你點樣去運用啲訊息
由一開始你哋就拒絕接受唔合自己心意嘅資訊
咁樓主畀幾多hints 都無用
摸下條毛毛
派荻妹妹死咗
一心只想為妹妹報仇
大仇得報嘅代價就喺頓時失去人生意義
因為報完仇其實仲空虛
所以我好奇派荻真喺傲慢 樓主會點寫佢心路歷程變化
點解會選擇變成傲慢呢條路
我覺得屌票就無乜所謂,但開完票失驚無神彈出黎馬後炮果d就⋯

要屌票既就夠薑小小,係開票前屌,唔好馬後炮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞