[勇者救公主6]請選擇武器:

1001 回覆
161 Like 4 Dislike
你一起來第一件事:

馬上跑回草叢檢查物資!

那個地方......看起來不起眼......

卻不起眼得叫我忘記了!

你飛奔到草叢邊,立即撥開草堆。

......

......

是.烏.鼠!

牠的舌尖,抵住我的雞腿!

啊啊啊啊啊!

你大喝一聲,舉杖向他扑去。

牠靈巧地閃身避開,對你笑了笑便拋下雞腿沒入草叢。

地下還有一張糖紙。

「失去 糖果」

你撿起沾滿牠口水的雞脾,放回袋中......

要做什麼好呢?

A. 進行鍛鍊
B. 前往魔王塔
一早唔應該嚟講
次次都無撚用
A. 進行鍛鍊
B. 前往魔王塔
食屎啦烏鼠 差啲冇咗隻脾 今晚食烤烏鼠!
連鼠都打唔死

點贏魔王
腎虧,字鵬舉,相州湯陰人也。

屌你老母閪 呢加點玩丫你話丫 你話丫
上塔打囉冇計啦
你由呢個post開始玩?
棄驚
沖上塔組團打王啦
冇時間喇
成班係到屌票
總之投唔岩佢心水
就出黎馬後炮話都叫你投邊個邊個嫁啦
你估如果出黎個結果係好既仲會唔會出聲
接受唔到既咪撚玩呢D 群投既post 啦
返去玩D 搶第一個回既po 咪得
本身呢d po 你就預會有人9玩
你屌票黎有乜謂
唔係針對邊個選項
只係講緊D 屌票撚好on9
見步行步啦巴打們
頭幾個post已經確認咗派荻係勇者有個妹,再問舊石攞一樣嘅資訊做乜?

就算揀C要靠自己估,我哋咁多人唔會無人估得中樓主想講咩掛,都叫有得準備下,而家揀D得個吉
大家一齊玩 唔係心目中最佳選項屌票有咩問題? 你唔會見到出面啲垃圾驚咩鳩中出口爆屌票 因為呢到啲人都係認真玩 我完全唔覺有咩問題囉 既然依加米已成炊咪睇下一步點玩囉 一直都係咁睇呢件事
冇左粒糖好似都好啲 我估應該係回mp?
Btw好心豬主國國角就開火蛇一野秒佢啦
仲多四隻鼠髀
烏鼠正仆街btw
目測夜晚先有得掂石頭
練多陣死翻去魔王塔算啦
所以揀錯選項=唔認真?
定係人地唔揀你想揀果個就嬲豬呀
專重下民主啦準紅衛兵
我最期待的嗌交畫面出現了
揀完就唔俾討論嘅咩……仲有揀錯唔代表唔認真喎

如果真係民主嘅話至少保留返我可以討論全部選項嘅權利唔該
如果出到黎派荻係魔王之一
屌票班人咪又係9縮

結果都出左好心就一齊繼續分析好過啦
唔該唔好夾硬曲解我句野 定係你完全無辦法理解人地講野? 我意思係大家都係認真玩 亦預左有唔同睇法 最終唔係心目中最佳選項點解唔屌得票?
再者未出呢一篇大家都預計腎仔啲資訊無撚用嫁喎 點樣馬後炮?

我就當佢魔王啦 就當啲資訊幫到4層打後嘅野啦 咁4層都過唔撚到 點玩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞