北角嚴重交通意外(2)

493 回覆
235 Like 4 Dislike
其實影佢果個人只不過都係企後少少影
pc仔郁個司機既時候我老豆見到想去阻止佢,仲要俾個pc仔話翻轉頭

我老豆:你做乜郁佢呀你唔可以亂郁傷者
pc仔:我係到穩定傷者
dad: 你唔可以郁佢,要等救護員
pc: 先生你邊位呀?你係咩身分可以教我做野?

之後有多個男人出泥幫口,個pc仔先放低個司機

乜依家啲警察連常識都冇都做到警察?
冇超速,拉手掣有問題姐
呢個真係整定,時間上咁啱綠燈會可以直鏟入嗰度。
世伯
【北角校巴大車禍死傷者名單】
(A)死者(4人,2男2女,70至83歲)
1)何玉珍(女,80歲),當場死亡
2)陳瑞意(女,70歲),送院不治
3)梁洪(男,83歲),送院不治
4)楊文根(男,77歲),送院不治

相關新聞:【校巴大車禍】電車服務暫停 目擊車長:車底起碼4、5人

(B)傷者(11人,7男4女,22至89歲,4危殆2嚴重5穩定)
1)校巴司機吳耀宗(男,62歲),危殆,被校巴輾過致多處受傷
2)盧永業(男,72歲),危殆,胸骨盤骨及右手骨折
3)葉慶華(男,89歲),危殆
4)小販盧子嘉(男,64歲)
5)小販殷瑞嫻(女,52歲)
6)吳靜香(女,48歲)
7)雷曉琪(女,22歲)
8)Velasco Silbestre(男,50歲)
9)胡兆永(男,67歲)
10)梁材光(男,70歲)
11)外傭Salvador Nim(女,43歲)
完全係 呀sir郁傷者唔駛你教
有睇極醜惡系列都知班差佬係冇常識嫁喇
【北角校巴嚴重車禍】蘋果最新消息:15名死傷者名單及傷勢

【北角校巴大車禍死傷者名單】
(A)死者(4人,2男2女,70至83歲)
1)何玉珍(女,80歲),當場死亡
2)陳瑞意(女,70歲),送院不治
3)梁洪(男,83歲),送院不治
4)楊文根(男,77歲),送院不治

相關新聞:【校巴大車禍】電車服務暫停 目擊車長:車底起碼4、5人

(B)傷者(11人,7男4女,22至89歲,4危殆2嚴重5穩定)

1)校巴司機吳耀宗(男,62歲),危殆,被校巴輾過致多處受傷
2)盧永業(男,72歲),危殆,胸骨盤骨及右手骨折
3)葉慶華(男,89歲),危殆
4)小販盧子嘉(男,64歲)
5)小販殷瑞嫻(女,52歲)
6)吳靜香(女,48歲)
7)雷曉琪(女,22歲)
8)Velasco Silbestre(男,50歲)
9)胡兆永(男,67歲)
10)梁材光(男,70歲)
11)外傭Salvador Nim(女,43歲)
黑警應該基本急救都有上過掛
條路咁斜法
如果無拉手制,司機離腳開門 部車已經溜前 無咩可能落完車一陣先開始溜

唔通手制自己識放
毅進仔洗閪學
有冇佢number
一單嘢出咁多事後孔明,我哋坐喺度睇片睇相啫,現場係幾秒之間甚至一剎那嘅事,的士司機、印傭、車頭隔籬個女人當時發生咗咩事我哋都唔知。正常司機見到有車咁撞自己都會停低,點會知架車原來係溜緊落去?就算佢後尾知,因為佢咁樣一撞撞死咗其他人又點算?個印傭一時慌亂想同家人交待但唔知點講唯有影相,咁係咪都算冷血?車頭個女人可能打緊電話報警或者打俾屋企人,咁啱講嘢嗰一刻個嘴形俾人影到依起棚牙,係咪完全無可能?
無咩做到,都唔好講咁多段估嘅嘢,唔單止帶嚟無謂嘅傷害,你哋都要反問下自己會唔會鍾意俾人屈。
屌個PC仔真係弱撚智
考車牌、學校常識堂都有教意外後唔可以亂郁傷者
網絡判官
有無條法例係斜路停車車轆扭向左面?即係無做就罰錢扣分
考筆試已經有講遇上嚴重交通意外唔可以亂郁傷者
平時根本冇人會咁做
怪錯人了!佢個僱主死左呀!
天意要拎老人命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞