北角嚴重交通意外(2)

493 回覆
235 Like 4 Dislike
1. 你係個的士司機會唔會用命去擋車
2. 你主動迫到架車撞咗牆, 保險唔賠係咪你拎錢出嚟整車 如果迫車個時整到人/物係咪你賠
當時保姆車司機喺車頭擋緊部車,就算的士佬有時間諗都唔會夠瞻扭軚去頂,未知後果咁嚴重又有機會夾死保姆車司機,我諗唔會有人會咁搏
其實架車溜得唔快
起步快過保持既連登仔可以走番上車拉手制
來人!頒發人民英雄錦旗一面
個dc9只係話刮花左 好小事姐。。。。
唔似涼薄語氣
的士轉緊右,根本唔知後面有架車衝落黎
覺得真係整定,直沖落去橫過兩個街口燈柱都碰唔到條,前面又冇車頂住佢
原來果4條命咁唔值錢

咁個校巴司機為咩要用條命擋車呢
係啲記者問架校巴有冇撞埋佢架的士到
佢先咁答咋
老老實實比你係的士司機係果個位比你有預知能力知會出事
你真係會用自己條命去擋?
點幫呀大佬 拎自己條命黎幫?
撞校巴條腰啊,迫校巴撞牆要用條命?
英皇道咁柒繁忙,仲要lunch時間,都無架車擋擋,天意
咁個的士佬唔識踩油追上前擋架校巴?

告鳩埋的士佬間接殺人啦
睇咗段訪問未?
係記者問佢架校巴有無撞到佢架車,的士司機先答有呀左邊車身花咗少少,但係唔緊要啦,最重要個人無事,事發後佢都有行去校巴司機身旁叫佢頂住,唔明有咩咁涼薄!
呢樣真,咁啱個30秒無車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞