「靜待S855] Oneplus 集中討論區(16)

1001 回覆
23 Like 67 Dislike
講起5T個機身設計真係好靚(正面)
背面就6T夠哂個性

同埋我好羨慕5T有3.5mm窿
5t係我最滿意嘅android, s835真係一粒神u,性能好又慳電
可惜我太遲先知道Oneplus呢個牌子
如果唔係應該買到3系同5系黎玩
我知道呢隻牌子嗰陣已經出到Oneplus 6
嗰陣咁啱換左ASUS zenfone 5
之後佢出到6T有埋屏下指紋
結果忍唔住換埋佢番黎
而家開心使用中
望住身邊啲果迷
睇到我部6T有屏下指紋玩個個都好羨慕
真係人生第一次有呢種感覺
Oneplus真係同其他Android機牌子好唔同
呢個牌子真係令我沉哂船
硬件性價比雖然重要,不過我鍾意嘅係佢幾乎pure android 嘅oxygen os, 呢個係我買佢最大因素。
我部 6T 成日幫我自動熄左個 accubattery 又 reboot
係設定個到 Set 左停止優化 accubattery 個耗電都無用
想問下有無方法搞到
用左2個幾月 battery health 得番92%
本來想換s10
試下佢個手勢操作真係笑撚左,完全冇過場動話
本來想換s10
試下佢個手勢操作真係笑撚左,完全冇過場動畫
咁多部真係最靚5T,唯一敗筆係影相柒
搭個Google camera會唔會好少少?
柒到仆街
今次op7會用imx586, cmos一定係正野黎,不過唔知落係op手上會有咩下場
頂....部手機個moon壞咗....
宜家咩都睇唔到 但係打電話又會響
要拎去邊度整
更新情況 係成個system壞咗 但係電話收到 點搞好
想問 6t 唔用wrap charge 尿袋有冇quick chage?
唔該,1001嘅手足幫手開(17)新post 🙇🏻‍♂️🙇🏻‍♂️
油麻地地A2 出口 家樂坊10樓1006-1008號舖
星期一至六朝10晚7 繁忙時間預1個鐘先排到埋櫃位 另一間係觀塘 詳細地址我唔知了
整完了 佢拎上手又開到 好神奇 等咗2粒鐘 聽日仲有mid term
2粒鐘 原來我等1粒鐘已經好好彩售後服務真係
其實間間都差唔多 之前去apple仲要預約 個種先煩
第一次返原廠整 之前用唉瘋去啲相熟舖頭換 快靚正
洗唔洗book左先
唔洗 門口撳飛排隊搞掂
換機背有冇機有得即日攞
唔會 都係至少3日 仲好大機會強制洗資料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞