「靜待S855] Oneplus 集中討論區(16)

1001 回覆
23 Like 67 Dislike
麥拿倫冇咩性趣
驚忍唔住買黑色...
+1
why not? mirror black 8gb今日到手
新手想買 想問下有無地方可以玩下真機試下手感
有冇人用g cam?
g cam佢有個 slow motion,每次一按就彈app,定係6t完全唔支援影slow motion?
想問下邊度可以down到穩定啲既版本
我裝左個app影左一張就影唔到了
hi. 我想問下如果想用quick charge係咪淨係可以用佢個插頭
因為我想買個usb powerhub叉電但又想用到佢個quick charge
ok唔該曬 想問多句如果用普通usbpowerhub叉滿電要幾耐
想要mclaren版 有咩途徑可以入手
係咪最好係6日後等官網賣? 到時係咪要好似買演唱會飛咁鬥快click入去搶?
我都想知
unbox therapy拍咗條mclaren 6t開箱片

個背好撚靚。。。
https://youtu.be/GFqGRjXGluY
復仇者果陣又唔係hk出
mc版又係hk出
如果復仇者版係hk出 我就買左了
McLaren 6T 真係好吸引
包裝、外型乜都俾足料
嗰種開箱既優越感正到呢
仲要特別版都平過 iPhone XR
我用咗一日就裂咗!買機送果 $20 就係咁先!
有冇師兄喺 Amazon 有玻璃貼,水凝膜推介?
人為既野冇得講, 唔通佢自已裂
6t閃魔貼好易有白邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞