「靜待S855] Oneplus 集中討論區(16)

1001 回覆
23 Like 67 Dislike
對7T 充滿希望了
正解,唔信上youtube有大陸網評測,次次著mon都要升降鏡頭解鎖,真係古怪又唔耐用。
最慘係睇片個解鎖速度明顯有delay,但班友死話好同埋失敗率都幾高。有段片係想表演好smooth咁解鎖用機,點知彈出時間慢左,miss左解唔到
諗升降鏡頭出嚟嗰條友都onl79,希望今次Oneplus仆下街,以後唔好再用啲咁on9嘅設計
我都覺得升降鏡頭太戇鳩諗住轉會。 本身係3T+5T用家。 諗緊轉咩電話
今次op7個潛望鏡係自拍同video call 果啲先要申出黎咋喎,平時都係用屏下指紋鎖解look架啦,要申鏡頭出黎嘅機會大大減少,咁嘅設計,點解要人仆街
反而係話呢啲升降台易入水入塵呢,就真係駛駁唔到,full mon嘅情況下,得確係有呢啲取捨
op6用左face unlock之後都冇再用過指紋,屏下指紋仲on9, 印到個芒都污糟晒根本full mon就唔重要,搞到部機奇奇怪怪咁揾鬼買咩
係怕oneplus照copy母廠oppo設計,其實最好既oneplus係6。

3/3T pie beta
oneplus 3 玩pubg mobile lag 到喊 係咪冇得搞 oxygen4.5.1
你睇睇粒u先
想問7發佈後係咪即刻無得買6t
想睇清楚先決定
放部oneplus 6t 美國版 單卡😄

有意tg 我

https://t.me/Cowcoow051047
820依家已經好廢?
push
想問下 6t 用家有無錄音好疾同細聲情況?
新買唔知乜事
星期二拎5t去整 星期五通知攞得 我星期六先得閒終於攞返算係咁
不過華峰星期六傍晚好鬼多人 而且得2個服務員 有啲啊姐又阻住曬 埋咗櫃位30分鐘搞到排咗成個鐘先攞返咁啱個後生男服務員又用緊5t 吹咗幾句水(其實我無咩講嘢 因為等到唔耐煩 ) 我埋去前後唔夠5分鐘已攞機走
售後服務唔多掂 嚟緊新機又無3.5mm 又升降前置鏡頭雖然平 但睇嚟我唔會再買一加
我想問下我部6t
影相唔係真係咁清
拍片好似唔太順咁
係部機問題定佢本身鏡頭係咁
用左屏下指紋一段時間既巴打有咩感受?
真心好過癮
不過真係要練習下隻手指放嘅角度、準繩度
握機嘅角度都要
一摸熟左就爽到仆街
而家玩到冇咩事都會lock下機再用屏下指紋解鎖打下飛機
咁有趣
ching你用緊邊部
影相要換gcam
拍片用返原廠app,用1080 60fps頂住先~
5t, 仲係好順,電又夠用,係燈u追唔到s855了
出唔出部7黎玩下
唔啦,追用t系列,年尾睇下先。
最麻煩係手頭部5t真係好健壯,但放出去又無人收。唔知點搞。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞