「靜待S855] Oneplus 集中討論區(16)

1001 回覆
23 Like 67 Dislike
mirror black 已經打真軍
想加塊玻璃貼有咩選擇
用緊3t 呢架有上唔到youtube google map唔準 google play 冇反應等等問題
我想問下6t仲有冇以上問題?
唔易花咩
我怕死用透明套
hi
原裝貼, 別無他選
我貼衰左原裝,用緊柏奈兒,四邊都貼唔實,真係把L火
mirror black 已經打真軍
想加塊玻璃貼有咩選擇
原裝玻璃貼, 別無他選
我貼衰左原裝,用緊柏奈兒,四邊都貼唔實,真係把L火
op6仲未有更新?
上淘寶買普通膠貼算撚數啦,又清,又冇白邊,花咗咪換囉又唔係貴,幾蚊張
申利:op5
咁多年電話都打真軍, 加左野唔就手 不了6t好冼手頭幾個星期要用得好小心
花就冇花不過前鏡頭上面果條那好易污糟
同意,極易積塵
有冇人貼都唔用
之前3t貼都摵埋用左年幾都冇花
而家想摵左6t原廠個張
蛇果18W charger已到,終於感受到極速叉電
叉過一次,感覺上快過以前QC3.0
個USB頭又唔發熱

btw 個folding pins設計真係幾正,雖然插左落牆都唔會拎返出黎
錯POST SORRY
oneplus 6t McLaren edition

Speed Orange

10GB RAM + 256GB Storage

HK$5,498.00
唔該想問6t 水貨既話買唔買得過
我試過買淘寶貼,但貼完之後in screen 指紋解鎖好差
好似唔係幾值
【一加6t钢化膜1加6手机膜全屏覆盖高清防爆抗蓝光无白边+水凝六玻璃原装曲面超薄防指纹全包保护透明镜头贴膜T】https://m.tb.cn/h.3oEvd9s?sm=f042e2 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥g7s9bN62KUu¥后到👉淘♂寳♀👈

呢張貼應該ok
自己上網買好過
等返紫色算 唔知幾時有貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞