女人使用提款機步驟

261 回覆
1904 Like 23 Dislike
幾時先可以男女分開排

呢d仆街搞到我每次禁錢都好精神緊張,好撚怕比人zip

利申:女 30秒禁完

我喺女都唔會排有女人後面 如果有得揀的話
但有啲機喺有提款上限 焗住要分兩次拎錢
有女人果行一定唔排 哂鳩自己d時間
立法規定整條隊男人專用啦
1. 一路玩電話一路排隊
2. 到自己都唔知,要後面個人提佢
3. 行到部機面前,覆埋個whatsapp先
4. 開snapchat,影比人睇佢去禁錢
5. 開instagram,post自己用櫃員機上story
6. 係個亂到仆街既手袋入面搵銀包
7. 搵左5分鐘,發現銀包係褲袋
8. 係銀包入面拎左張中銀卡入落恆生機
9. 入番張恆生卡
10. 企係到諗密碼
11. 錯撚左
12. 再入一次
13. 再錯
14. 再入,終於岩
15. 先查下户口有幾錢
16. 再去轉帳
17. 係手機搵番間ig shop個acc no.
18. 打錯acc no.
19. 打岩,打金額
20. 提款
21. 拎200蚊
22. 拎卡拎收據
23. 放番張卡同收據入銀包
24. ?
25. 放銀包入袋
26. 走
27. 比後面位先生提佢未拎錢
28. 拎番錢
29. 係個袋搵銀包
30. 放番d錢入銀包
31. 走

有無漏?歡迎補充
幾時先可以男女分開排

呢d仆街搞到我每次禁錢都好精神緊張,好撚怕比人zip

利申:女 30秒禁完

我喺女都唔會排有女人後面 如果有得揀的話
但有啲機喺有提款上限 焗住要分兩次拎錢

阻住地球轉
又唔係剩係女人
有 d 廢中廢老都搞好撚耐

又唔係剩係女人?
你認你條臭閪撳得耐喇咩
老豆睇完樓豬篇文笑到收唔到聲
你話我歧視右翼法西斯都好,提款機同地鐵入閘機都需要分三種人:死老野、女人、男人,跟錯隊即刻拉去打一百大板
我保證咁分法社會會少啲怨氣,唔洗下下撳錢同入閘都想殺人
1.問隻兵攞
交卡數,交水電煤,每張單多一個step
永遠唔排女人後面
女 30秒完
如果覺得用太耐或者後面太多人等 我會再排過比人用先
個情況同超市買野差唔多
掛P牌
永遠唔排女人後面

永遠唔排老女人後面
女人真係唔撚可以用提款機
永遠唔排女人後面

永遠唔排老女人後面

永遠唔排西女人後面
有次八達通入錢又係
卡同錢我都拎左上手行去部機之際 前面有個女人埋左去先
之後佢慢撚吞吞係手袋搵卡搵錢我就係後面on撚99係到等佢
見過個女人拎著$200 諗著入錢再唔知交費定轉賬(拎著張紙)
點知部機入錢功能壞左,佢要去另一部機再排過
好好奇咩人會戶口連$200 都冇一定要入左錢先過到數

無個個bank既account要入數比人咁解
正評
我係女人,禁錢唔睇結餘,乜錢都自動轉帳或者ebanking
怕撚左啲廢中坑呀伯師奶,每禁一下制起碼要用三秒,佢地老花要慢慢堆前睇
所以我盡可能都唔用ATM,買野食野有Apple Pay就俾Apple Pay、有八達通就八達通、有卡就俾卡,盡量減少洗cash
過數check數就mobile banking
交費用PPS

ATM呢啲舊時代既野就留俾啲阿毛撚飽佢啦

我都係,!有咁少得咁少現金係身
有次八達通入錢又係
卡同錢我都拎左上手行去部機之際 前面有個女人埋左去先
之後佢慢撚吞吞係手袋搵卡搵錢我就係後面on撚99係到等佢

坐巴士有次又係,有個女人啪八達通響機話佢唔夠錢,但都仲係度啪....
提款機唔係咁用架
係咁用架

1. 識過條高富帥
2. 飛左而家條窮矮醜
3. 出街
4. 帶佢去Prada,Chanel, LV乜乜乜
5. 發姣嗲佢:個袋好靚呀,如果戴上身實好靚架姐
6. 禁條仔錢
7. 如果條仔比,落去下面,如果唔比,請返回 1.
8. 學整西餅/蛋糕 (唔洗好食)
9. 送番比條仔回禮
10. 請返回 1.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞