女人使用提款機步驟

261 回覆
1904 Like 23 Dislike
online banking
為左唔要500蚊紙, d 阿姐會㩒多幾次, 務求張張100
仲有
女人 去惠康/百佳 排隊比錢

個 收銀員 啪完D野之後, 話:「呢罐 肉, 一罐 20蚊, 兩罐35蚊, 你要唔要多一罐」

跟住D 女人就話:「你等陣, 我去拎多罐」
然後成班人等佢去拎多一罐

其實個收銀員都好有問題, 提佢做乜.......快快手叫佢比完錢走啦
有次八達通入錢又係
卡同錢我都拎左上手行去部機之際 前面有個女人埋左去先
之後佢慢撚吞吞係手袋搵卡搵錢我就係後面on撚99係到等佢

我試過7仔買野, 前面有個女人買枝水......然後收銀員 啪完之水後....個女人話:「等一陣, 我去買多雜誌」, 跟住行去雜誌果到, 拎多本雜誌, 再番去收銀員到
仲有
女人 去惠康/百佳 排隊比錢

個 收銀員 啪完D野之後, 話:「呢罐 肉, 一罐 20蚊, 兩罐35蚊, 你要唔要多一罐」

跟住D 女人就話:「你等陣, 我去拎多罐」
然後成班人等佢去拎多一罐

其實個收銀員都好有問題, 提佢做乜.......快快手叫佢比完錢走啦

而家好啲,醒既收銀會print單等佢回頭,做左下個客先
屌佢老母前面個死肥婆禁撚完未呀
一入POST 睇到有成20幾個步驟笑咗
都唔撚明點解咁撚多時間準備都可以埋到去先摷野,
正如落單叫野食,啲閪女人好撚鍾意係舉撚曬手係咁叫你黎寫野,屌行到埋去 原來先望menu諗食乜。
係咪戇9
利伸30秒攪撚掂,試過入唔到錢讓俾下個先
正評
見過地盤判頭過數俾伙計用成十幾分鐘, 搞到我要大聲屌柒佢
痴撚線
笑左
高質 post正評
應該整部 純提款(hkd)功能既atm
就只有
入卡
打密碼
打拎幾錢
出錢

而家真係有機係for 提款架
應該整部 純提款(hkd)功能既atm
就只有
入卡
打密碼
打拎幾錢
出錢

而家真係有機係for 提款架

咁樣唔夠架
應該提款卡同提款機都整埋NFC功能
嘟張提款卡,打密碼銀碼,跟住出錢
不過前題係要男性專用
攞完錢要入番d錢入去再攞
你已對這討論評分了
要求立法各銀行自動櫃員機隔離必須安排一個劊子手
使用時間超過3分鐘就即刻斬佢個頭落黎
再將個頭掛係銀行門口梟首示眾

真係慘過返印度比人公車輪

肥撚到豬
不能同意更多
1. 一路玩電話一路排隊
2. 到自己都唔知,要後面個人提佢
3. 行到部機面前,覆埋個whatsapp先
4. 開snapchat,影比人睇佢去禁錢
5. 開instagram,post自己用櫃員機上story
6. 係個亂到仆街既手袋入面搵銀包
7. 搵左5分鐘,發現銀包係褲袋

For i=1 to 3
8. 係銀包入面拎左張中銀卡入落恆生機
9. 入番張恆生卡
10. 企係到諗密碼
11. 錯撚左
12. 再入一次
13. 再錯
14. 再入,終於岩
15. 先查下户口有幾錢
16. 再去轉帳
17. 係手機搵番間ig shop個acc no.
17a. Check有冇錯acc no.
18. 打錯acc no.
18a. 再打再check
19. 打岩,打金額
19a. Check金額啱唔啱
19b. 拎銀包
19c. 拎收據放入銀包
19d. Check acc bal
19e. 換卡再轉帳
Next i

20. 提款
21. 拎200蚊
22. 拎卡拎收據
23. 放番張卡同收據入銀包
25. 放銀包入袋
26. 走
27. 比後面位先生提佢未拎錢
28. 拎番錢
29. 係個袋搵銀包
30. 放番d錢入銀包
31. 走
應該周廁所一樣分男女啦

肥撚到豬

佢走左仲有後面果班

肥撚到豬

佢走左仲有後面果班

全部女人 去第二度禁仲快啦
我係絲 但我平時去撳錢30秒搞掂
因為我成日都係嗰啲好趕時間好想快啲搞掂嘅人黎
成日見到啲細女人喺度禁成世都未禁完真係好撚燥底 好想行過去大巴大巴咁聲死佢
所以我排隊都會專揀多啲男人條隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞