女人使用提款機步驟

261 回覆
1904 Like 23 Dislike
你講呢個係十八到三十頭女人既步驟
真正既boss係啲阿嬸阿婆呀屌

我見過個阿嬸霸住部機我由隊尾到禁完都未得
直情談緊戀愛咁, 果到成三個字
女人唔俾有戶口先治本

啱 女人真係一隻去到邊都麻撚煩既生物

啱 所以我鍾意屌女人

邊種屌法先
高汁,港女用提款機是原罪
自己係女人都睇唔過眼
有啲就用手遮住㩒密碼,點知遮埋自己㩒 要彎身望鍵盤
過數㩒幾個數字又慢到痴線,真係想問佢洗唔洗幫手㩒

其實密碼得數字,又得六個位,淨係靠手指摸同記憶就得啦,駛鬼望
知自己要過數d仆街就準備定d咭 a/c 同單啦,到先企响度慢慢拎,排果時又唔拎定

我自己過數排果時一定拎哂出嚟,要過數都好撚快搞掂
屌 佢地要過數同禁錢既話
一定係禁左錢 彈番張卡出黎再入過先過數
過左數先可以禁埋錢 硬係要調轉
1. 一路玩電話一路排隊
2. 到自己都唔知,要後面個人提佢
3. 行到部機面前,覆埋個whatsapp先
4. 開snapchat,影比人睇佢去禁錢
5. 開instagram,post自己用櫃員機上story
6. 係個亂到仆街既手袋入面搵銀包
7. 搵左5分鐘,發現銀包係褲袋
8. 係銀包入面拎左張中銀卡入落恆生機
9. 入番張恆生卡
10. 企係到諗密碼
11. 錯撚左
12. 再入一次
13. 再錯
14. 再入,終於岩
15. 先查下户口有幾錢
16. 再去轉帳
17. 係手機搵番間ig shop個acc no.
18. 打錯acc no.
打多次,然後check acc no.
check得太耐 要打多次
19. 打岩,打金額
20. 提款
21. 拎200蚊
22. check戶口餘額
23. 拎卡拎收據
24. 放番張卡同收據入銀包
25. 放銀包入袋
26. 走
27. 比後面位先生提佢未拎錢
28. 拎番錢
29. 發現部機食返啲錢
30. 重覆9-15
31. 重覆20-25
32. 好彩既就記得拎錢,唔好彩既重覆27-31
33. 係個袋搵銀包
34. 放番d錢入銀包
35. 走

有無漏?歡迎補充
排隊唔拎定銀包,到佢果陣先慢慢係個手袋搵,搵到銀包喇又要抆哂D卡出黎逐張睇邊張先岩....

利申:一定排少女人果條隊
笑死
做完28之後 應該會再塞張卡入去check 多次結餘
邊識過左數先禁錢
成撚日禁完錢再入多次卡過數 啲步驟又要重複
女人用自動櫃員機應該要定期考試
不過有次唔小心㩒錯制耐左少少
我就不停同後面個男人講唔好意思
好笑
仲有啲大陸哩唔撚識用atm,個個制都撳下。
最撚嬲係啲人撳錯唔識撳返「更正」,死都要撳「取消」由頭嚟過 次次都會忍唔住屌出聲
算啦,免得俾人話歧視,以後一條隊的櫃員機要三分鐘按完,留番另一條隊俾佢地慢慢玩,感受排隊的滋味
一陣d垃圾婦團又話你地歧視 物化女性
無追post 唔知前面講左未

有時見人拎幾張卡
一張搞成分幾鐘
算啦,免得俾人話歧視,以後一條隊的櫃員機要三分鐘按完,留番另一條隊俾佢地慢慢玩,感受排隊的滋味

其實俾三分鐘都好似太多...
我見過最誇係轉完帳 拎卡 再插入提款
D弱撚智師奶點會入得一張卡咁少, 入完一張再入第二三四五張, 自己過數比自己再入番張卡睇下收到錢未
仲有d死港女驚死人偷睇佢咁, 屌你老母我係諗緊點解女人呢種生物咁on9咋
望到樓上咁多位嘅經歷就忍唔住懷疑自己唔係女人
櫃員機一定要分性别排隊
有得揀唔會排女人後面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞