女人使用提款機步驟

261 回覆
1904 Like 23 Dislike
如果一條隊有兩個女人 另一條就算有五個男人 我都係會排男人果條
所以我盡可能都唔用ATM,買野食野有Apple Pay就俾Apple Pay、有八達通就八達通、有卡就俾卡,盡量減少洗cash
過數check數就mobile banking
交費用PPS

ATM呢啲舊時代既野就留俾啲阿毛撚飽佢啦
妹下妹下都會咁
之前見有個阿嬸前後入左3張卡。每張卡玩5-10分鐘左右,佢輸入果陣逐粒字去望一下,然後個密碼起碼錯一次以上先岩返。跟住張張睇下餘額咁,然後每張卡各拎200蚊,即係佢拎600蚊要分開3張卡 佢啲卡又唔係唔夠600蚊係入面。跟手走果陣,係部機前擺返哂啲野先讓部機俾人

好極品
究竟點解男女構造爭咁遠

港女由細到大比人特別優待慣
永遠抱住個心態
“我係女人 點解你唔讓我?”
個post開左15個鐘已經千幾正皮
正臭西
入兩次卡
找卡數同交水費呢
1. 一路玩電話一路排隊
2. 到自己都唔知,要後面個人提佢
3. 行到部機面前,覆埋個whatsapp先
4. 開snapchat,影比人睇佢去禁錢
5. 開instagram,post自己用櫃員機上story
6. 係個亂到仆街既手袋入面搵銀包
7. 搵左5分鐘,發現銀包係褲袋
8. 係銀包入面拎左張中銀卡入落恆生機
9. 入番張恆生卡
10. 企係到諗密碼
11. 錯撚左
12. 再入一次
13. 再錯
14. 再入,終於岩
15. 先查下户口有幾錢
16. 再去轉帳
17. 係手機搵番間ig shop個acc no.
18. 打錯acc no.
19. 打岩,打金額
20. 提款
21. 拎200蚊
22. 拎卡拎收據
23. 放番張卡同收據入銀包
25. 放銀包入袋
26. 走
27. 比後面位先生提佢未拎錢
28. 拎番錢
29. 係個袋搵銀包
30. 放番d錢入銀包
31. 走

有無漏?歡迎補充

竟然冇講拎完錢再入卡check balance
之前想出post 不過小事咁 冇出到
講開就講
掛禁錢我見三條隊
一條就兩個靚妹排
一條就一個師奶用緊
最尾就三個男人
我果下二話不說 排男人隊

我排完三個 過完數
個師奶仲係度妹緊部機
第二個靚妹先同我同步走

強烈要求atm 開條男士專用隊
大把女人用得快啦
尤其後生個堆

老男人一樣用得咁耐
上次排atm分開左兩排
一排全部女人,一排全部男人
男人果條隊長過女人果條
諗左諗決定排全男果條
唔係話歧視女人,但屌你老尾最後真係快d
5. 開instagram,post自己用櫃員機上story
9. 入番張恆生卡
10. 企係到諗密碼
11. 錯撚左
12. 再入一次
13. 再錯
14. 再入,終於岩
16. 再去轉帳
19. 打岩,打金額
20. 提款
21. 拎200蚊
22. 拎卡拎收據
25. 放銀包入袋
26. 走
28. 拎番錢
29. 係個袋搵銀包
30. 放番d錢入銀包
31. 走

有無漏?歡迎補充

有女仔friend既話仲撚要傾計吹水, 細聲講大聲笑
整返部男性專用提款機
利申鳩up
太天真了,邊有可能咁快走...仲要喺百寶袋摷第二張卡第三張卡然後重覆以下步驟,尤其轉賬聽到啲嘟...............嘟...............嘟............聲真係火都嚟,呢啲女人冇資格怪啲死廢老﹗一日都係香港男人累事,咩都你哋畀哂錢咪冇事囉
中段漏撚晒d嘔卡
屌你at least 嘔2次啦
排隊一定係簡少女人果條黎排
4. 開snapchat,影比人睇佢去入錢
9. 入番張恆生卡
10. 企係到諗密碼
11. 錯撚左
12. 再入一次
13. 再錯
14. 再入,終於岩
16. 再去轉帳
19. 打岩,打金額
20. 提款
21. 拎200蚊
22. 拎卡拎收據
25. 放銀包入袋
26. 走
28. 拎番錢
29. 係個袋搵銀包
30. 放番d錢入銀包
31. 走

有無漏?歡迎補充

有女仔friend既話仲撚要傾計吹水, 細聲講大聲笑

入錢版
9. 入番張恆生卡
10. 再拎返個銀包出黎
11. 數要入幾錢
12. 太耐要入卡
13. 又拎個銀包出搵卡
14. 再入
15. 數完數量入錢
16. 彈返疊錢出黎
17. 搵下邊張銀紙隻角摺起左
18. 拉返直
19. 再入
20. 又彈返疊錢出黎
21. 搵下仲有邊張銀紙隻角摺起左
22. 拉返直
23. 再入
25. 睇入左幾多錢
26. 企係度諗仲有無錢再入
27. 無錢入
28. 等收據
29. 企係度睇收據
30. 走
大把女人用得快啦
尤其後生個堆

老男人一樣用得咁耐

無錯

我上次見到個 後生女, 用左20分鐘, 真係算快
因為一般女人都係用30分鐘

跟住,我今日見到個老男人用左5分鐘, 真係想屌鳩佢, 點解咁慢嫁
正常男人都係用3分鐘搞掂
錢擺渣兜,撳銀通機度度都撳到
btw男人真喺會爽手好多
有時啲機太廢耐少少但正常唔會過30秒
9. 入番張恆生卡
10. 企係到諗密碼
11. 錯撚左
12. 再入一次
13. 再錯
14. 再入,終於岩
16. 再去轉帳
19. 打岩,打金額
20. 提款
21. 拎200蚊
22. 拎卡拎收據
25. 放銀包入袋
26. 走
28. 拎番錢
29. 係個袋搵銀包
30. 放番d錢入銀包
31. 擺返銀包入袋
32. 入多次卡
33. 入多次密碼
34. 睇多次結餘
35. 完成 拎卡
36. 拎返銀包出黎
37. 插張卡落去仲要諗插邊個位
38. 再擺銀包落袋

39. 檸轉面見到好多人望住佢,覺得俾班麻甩佬睇蝕
40. 行一步再打開個袋睇一睇
41. 走
真係好撚心果d見撚到成村人排隊都仲要慢慢過數又要換卡又要拎撚住疊單交費d仆街,次次我都會即刻排隔離,排撚到到我都仲未搞9完,我會講句阻撚住哂

我條女响度佢就會話咁耐嫁,我就會話係咁嫁喇,有人要過數,要交費,要check數,又唔識用,人又多,冇計喇,等下啦

咪臭喺,ATM 同 7仔OK 交雜費,左撚住後面
學下用ebank,PPS交錢
呢啲人同食煙周街噴啲一樣咁仆街
睇到啲STEPS 都火起.
7仔 ok用eps拎500快好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞