女人使用提款機步驟

261 回覆
1904 Like 23 Dislike
提款前面係女人真係預多幾分鐘
1. 一路玩電話一路排隊
2. 到自己都唔知,要後面個人提佢
3. 行到部機面前,覆埋個whatsapp先
4. 開snapchat,影比人睇佢去禁錢
5. 開instagram,post自己用櫃員機上story
6. 係個亂到仆街既手袋入面搵銀包
7. 搵左5分鐘,發現銀包係褲袋
8. 係銀包入面拎左張中銀卡入落恆生機
9. 入番張恆生卡
10. 企係到諗密碼
11. 錯撚左
12. 再入一次
13. 再錯
14. 再入,終於岩
15. 先查下户口有幾錢
16. 再去轉帳
17. 係手機搵番間ig shop個acc no.
18. 打錯acc no.
19. 打岩,打金額
20. 提款
21. 拎200蚊
22. 拎卡拎收據
23. 放番張卡同收據入銀包
25. 放銀包入袋
26. 走
27. 比後面位先生提佢未拎錢
28. 拎番錢
29. 係個袋搵銀包
30. 放番d錢入銀包
31. 攞第二張卡出嚟
32. 重覆1-30
31. 我走

有無漏?歡迎補充
最後以為佢攞完錢會走??錯喇!

㩒完200蚊出黎存撚番入去呀屌你老母
禁密碼時會企到埋一埋遮實 再望一望後面 好似你會偷睇佢密碼咁

成撚日以為人哋偷睇佢密碼
屌你老母
我係等佢撳錢等撚到腳軟呀

屌你老母平時我㩒錢最多唔過1分鐘
平時都係30秒
屌你老母閪啲港女㩒幾分鐘
真係想一腳踢鳩開佢地叫佢咪撚阻住晒

係咪一路聽shure一路㩒啊
屌有時過2次數 佢地會拎張卡出黎 再入 再過數
連登男女比例=正皮:負皮
可以加多個step
以為舊機係touch screen , 禁左幾下
再拍幾下,唔得
發現有排制係旁邊

得有8個絲打
有次我專登唔提條失魂港女攞錢,得D錢呑返入機
之前見有個阿嬸前後入左3張卡。每張卡玩5-10分鐘左右,佢輸入果陣逐粒字去望一下,然後個密碼起碼錯一次以上先岩返。跟住張張睇下餘額咁,然後每張卡各拎200蚊,即係佢拎600蚊要分開3張卡 佢啲卡又唔係唔夠600蚊係入面。跟手走果陣,係部機前擺返哂啲野先讓部機俾人
之前見有個阿嬸前後入左3張卡。每張卡玩5-10分鐘左右,佢輸入果陣逐粒字去望一下,然後個密碼起碼錯一次以上先岩返。跟住張張睇下餘額咁,然後每張卡各拎200蚊,即係佢拎600蚊要分開3張卡 佢啲卡又唔係唔夠600蚊係入面。跟手走果陣,係部機前擺返哂啲野先讓部機俾人

好極品
究竟點解男女構造爭咁遠
岩你老尾
有時只㩒幾百,索性去7仔豪包tempo算
1. 一路玩電話一路排隊
2. 到自己都唔知,要後面個人提佢
3. 行到部機面前,覆埋個whatsapp先
4. 開snapchat,影比人睇佢去禁錢
5. 開instagram,post自己用櫃員機上story
6. 係個亂到仆街既手袋入面搵銀包
7. 搵左5分鐘,發現銀包係褲袋
8. 係銀包入面拎左張中銀卡入落恆生機
9. 入番張恆生卡
10. 企係到諗密碼
11. 錯撚左
12. 再入一次
13. 再錯
14. 再入,終於岩
15. 先查下户口有幾錢
16. 再去轉帳
17. 係手機搵番間ig shop個acc no.
18. 打錯acc no.
19. 打岩,打金額
20. 提款
21. 拎200蚊
22. 拎卡拎收據
23. 放番張卡同收據入銀包
25. 放銀包入袋
26. 走
27. 比後面位先生提佢未拎錢
28. 拎番錢
29. 係個袋搵銀包
30. 放番d錢入銀包
31. 檸轉面見到好多人望住佢,覺得俾班麻甩佬睇蝕
32. 走

有無漏?歡迎補充
我係絲俾左正評
我見過個女人拎住一大疊500蚊入數 大約20張
入左好撚耐終於入完 點知原來個袋入面仲有好多疊 但佢完全無諗過自己阻住人
我覺得要立法 星期一至五 4-6呢個時段 女人唔可以使用提款機
屌佢老母,根本要剝奪呢啲死港女使用ATM權利終身
寫信去禮義廉, 爭取增設男性專用ATM
寫信去禮義廉, 爭取增設男性專用ATM

平機會
7頁有1000個正皮
仲有係
A卡 check balance
A卡 攞200蚊

換b卡 check balance
B卡攞200蚊

再換c卡 check balance
c卡攞200蚊

A 卡仲要過數俾B卡
再check balance

得有8個絲打

我有d女仔fd都好憎樓主提到的個種西女人喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞