女人使用提款機步驟

261 回覆
1904 Like 23 Dislike
我係絲 但我平時去撳錢30秒搞掂
因為我成日都係嗰啲好趕時間好想快啲搞掂嘅人黎
成日見到啲西女人喺度禁成世都未禁完真係好撚燥底 好想行過去大巴大巴咁聲死佢
所以我排隊都會專揀多啲男人條隊
有冇巴打貼去baby condom睇下班c9咩反應
應該周廁所一樣分男女啦

因為你用得快,到時女權分子就會要求改男女專用比例

woman always wins
我係女人 照正皮 有得揀一定排男人後面

跟住你發覺冇人排你後面
我係絲都正評
有時成村人係後面排緊隊都要check曬咁多張卡個啲真係好想推開佢
換卡過數講左未?
有次八達通入錢又係
卡同錢我都拎左上手行去部機之際 前面有個女人埋左去先
之後佢慢撚吞吞係手袋搵卡搵錢我就係後面on撚99係到等佢

我試過7仔買野, 前面有個女人買枝水......然後收銀員 啪完之水後....個女人話:「等一陣, 我去買多雜誌」, 跟住行去雜誌果到, 拎多本雜誌, 再番去收銀員到

遇過幾次後生仔收銀會話後面果位先生先啦 我極速俾完錢之後大家投以互相理解既眼神
雖然呢度有好多絲打留言自稱好快禁完 但唔好忘記廢中廢老廢師奶其中一樣最on9既野就係唔知自己衰咩 隨時你問番佢佢都覺得自己好快

所以建議各位女性都係番去自己條隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞