[Uaena] IU 討論區 (25) - 十週年演唱香港站會熱烈進行中!

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
個英豪兔仔匙扣
返去搵返果集嚟睇先
靚到呢

btw韓場條巨大既裙今次淨係播片出黎
不過佢落樓梯果下真係驚驚地佢企唔穩
娘娘走左了 成堆保安 係曬到, 跟住娘娘 第二度 走左
聲東擊西
個次仲要香港人多
係咯 有無巴打聽到
舊片重溫 對上一次真ENCORE 又係唱下唱下歌走反出黎唱
雖然今次係有預謀但係今次唱歌唱到IU出反黎令我諗反起呢一次
https://www.youtube.com/watch?v=Nr_7ghlGQ-M&list=LL75XCuhuToa_J4ZzCVxSZIA&index=225&t=0s
今次大家的應援好正但係唔知點解唔夠過癮
就係咁就奠定左港場係娘娘心目中嘅地位
今年IU Concert算叫做完左我個夢 當初入坑係因為玩勁舞團聽到嘮叨呢首歌開始 由第一次睇 showcase到今年 2018 第4年我都好渴望親身聽一次現場版 雖然今次唱得半首但係已經好滿足 加上又可以聽多次廣東話版 夜信已經好足夠
試下去埋台場濟州場過下癮
話說我坐G行好似已經十幾行 仲以為係第七
話說我覺得今年係首站最成功既一次 真心佩服
佢條裙係有吊飾砌左英文Hong Kong
佢話cody姐姐同惠善次次黎香港都會整香港野上啲衫 唔知係咪佢地特別鐘意香港喎
有個名係蝗 學人寫英文
係條裙上面有HONG KONG 八個英文字母,
冇聽錯既話,娘娘話下次黎可以再著返
1:16左眼果度係閃粉定咩?
條裙係幾靚
不過啱啱幾驚佢除件西裝褸 太過sexy
一如以往咁正,可能慣左,覺得有D心情平淡
吖 我淨係聽到後半句!多謝巴打
上次開賣個陣我買到呀
仲要第十行
Noooooooo
好想坐前啲可以睇真人 而唔係睇mon呀
今次坐T行好後 仲要坐正中間
佢咁細粒 全程都比個camera擋到正一正
有睇Gfriend既應該會認得佢
Gfriend演唱會dancer都有佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞