[Uaena] IU 討論區 (25) - 十週年演唱香港站會熱烈進行中!

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
新Post留名
今次場Show既Dear Name比韓埸仲正
多謝MoMo帶美好既回憶比娘娘
嘮叨原本果Part係韓場觀眾Cam同IU 合唱。都正到仆街
我都係咁諗 一聽到前奏即刻少女尖叫加dum腳
等左四年
嘮叨我想聽live好耐
正到仆街
每次娘娘問想聽咩歌
根本諗都冇諗過嘮叨
但係突然間超出預期
超級超級超級驚喜
每年都同我們fd講我想聽嘮叨 今年真係比我聽到啦
成場都冇拎過手機出黎
唱嘮叨嗰陣真係忍唔住
有無child searching for a star嘅同好?
娘娘係咪有陰影所以唔再唱
kpop咁耐以黎我只聽少時同IU
少時我都係genie先開始追,IU就真係出道開始就追
花書籤之前所有碟都齊,追曬每次comeback,download TP檔黎煲
係之後跟埋IU一齊潛水 花書籤打後除左d 出名歌 23,Palette, Dear name果d之外,side track無聽到

今次睇完IU決定跳返落坑,追返曬所有野
最緊要買返支手燈啊~~~~~~~~
IU
我都好後悔上年冇買到支手燈 搞到今年冇野比我fig超尷尬
身為uaena 手燈點都要有返支
我又係 成場都好專心睇緊 一聽到嘮叨打成都影低左先 童年回憶啊
所以我想問仲有咩方法買到
有無巴打有手燈放 我個枝fing爛左
巴打我都係block c
c區冇氣氛我左右都係大陸人
前後左右加埋我得三四個有手燈
見到前面全部都有燈好有feel好正
依家應該得首站可能仲有啲or淘寶
再唔係就等睇下濟州場有無代購
或者下次韓場親身去拎
病發 一起身狂聽歌
我坐block B 睇唔到有無燈海 我太矮 唔知fing到幾高好 怕娘娘望唔到 重要前面個大陸妹高到阿媽都唔認得 成場基本上都係睇mon 矮撚都係要買最前先得
大家覺得會唔會有3期會員招募
下年實有啦 呢啲實一年cap你一次水

嗱,呢d係叫做係心甘情願去進貢俾娘娘唔係cap水
娘娘咁趕都有買手信俾韓飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞