[Uaena] IU 討論區 (25) - 十週年演唱香港站會熱烈進行中!

1001 回覆
13 Like 0 Dislike
今日我都見有人係信和訂
其實信和定首站訂抵玩d?
[member]咁你係咪信和訂丫?
around 5點9左右[ /member]
我又係去之前訂喎
仲要見到有位師兄同我一齊訂
你會唔會就係果個人?
咁都撞得到
價錢應該都係三百 (信和預訂價)有找架啦
視乎你想唔想要首站嗰d所謂既自家製禮物囉
我就不了啦…
利申:喺信和訂咗
我應該再早啲
咁應該唔係了
其實好想en-encore 聽到기다리다依首歌
但係我諗一定冇準備 同埋坐咁遠都聽唔到我嗌
https://youtu.be/nnekuSYZRhA
其實點解冇再發展日本? 依幾年開con日本都冇份

solo 去日本發展既話好難撈得掂啦…
不如慳返d時間拍劇或者去下其他地方開show仲好啦…
想當年第一個SG係跟u巴訂 估唔到依家u巴都去信和訂
你講起真係,好想睇完整COVER

無辦法啦… 解決唔到收錢呢個問題我係唔會再搞團購…
而家payme唔得?
用馬會acc?
payme??
第一次睇 IU
今日坐 BLK A A排 (其實都唔係好前 )
搞到而家想去埋台北睇
點算好
嗰陣都哂左好多心機係日本
好似仲出左2次碟

無辦法啦… 解決唔到收錢呢個問題我係唔會再搞團購…
payme??

payme 俾間垃圾銀行 ban 9咗好耐啦....
就算無ban 到... 有咁多數出入遲早實出事...
算啦... 其實信和都唔係話貴好多....
我俾多廿蚊唔使煩好過啦
嗰陣都哂左好多心機係日本
好似仲出左2次碟

日版good day, you & i, Monday afternoon 三隻 single
仲有一隻 can you hear me? mini album
記得13年嗰陣仲話出多隻日文大碟...
之後就更係無咗件事啦...
冇聽開jpop,我想問打唔入日本市場係咪日本人保護自己文化意識好強所致?
仲有依隻
又講真,攻日嗰堆歌其實幾高質...好可惜宜家無咩可能響con聽到鳥。
如果有人點 娘娘唔知會比咩反應
好想睇反IU SHOW真encore飯拍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞