[MCU] Avengers: Endgame Trailer 討論區 2

349 回覆
50 Like 9 Dislike
再SNAP
應該要個手套先駕馭到六粒一齊用
重有套響朵作呢?
仲有套The Town都好正
雖則唔係男主角
其實感覺上唔會係captain marvel救tony囉,tony又無咗副甲係太空都呼吸唔到,唔通captain marvel 推住架船飛幾個星系咩
利申:鳩估
可能真係缺氧死呢
AVG由佢開始,講到佢完結都好正常
之後pepper繼續幫蜘蛛仔
由佢收蜘蛛仔入嚟,都預咗係玩繼承
其實TONY本身已經中左一刀插肚重傷LA
先唔講食物水空氣,無人救本身都死硬
邊會缺氧死咁on9呀,同埋都知道會出mark85啦佢一定返到去地球
Tony咁樣死既話Marvel會俾人屌撚死
40幾到85
又出iron legion?
缺氧死就講下笑啫
不過佢都應該好大機會要被犧牲
最衰蜘蛛仔條trailer未出
如果唔係可以睇下Tony仲有冇份拍
預左im係呢一仗死咗㗎啦
sm2點會仲有佢
應該唔會死
可能係引退
死左遲啲無得出黎客串下
咁中意ff邊個死
頂頭大熱係tony同cap

cap避左cw同iw,就傳tony
我買兩個都唔死,地球短暫和平,兩個光榮退休
Im套甲係太空飛唔飛到?
係就好,但世事點會咁完美
Dr. Strange交粒時間石出嚟
明顯就係睇過未來
知道得Tony先可以救到大家
雖然CA係強化戰士
但IM個reactor嘅能源係炒Tesseract
甚至可能係Tesseract嘅一部份
所以IM比CA更加接近無限石

至於CA,佢係用一種藍色嘅血清強化
而且,經過咁多年都冇其他人複製到
我相信好大機會係同Kree有關
隨住CM上畫,應該會解開更多關於Kree
呢個種族嘅資料
如果真係咁,CA個故事就仍然有繼續寫落去嘅必要

利申:純粹鳩估
飛到
佢追首donut師個陣都追到出宇宙
好肯定im ca呢d唔會死

Marvel點會咁樣斷自己米路
唔知tony有諗住都就死同nebula係架船度扑咗先講
咁不如拆散nebula
睇下整唔整得返套甲
TONY reactor係抄tesseract咩 ?

佢唔係串神盾局/局長定係問cap點解神盾局要搵半永動/近永動能源唔搵tony走去搞粒tesseract? 果陣佢本身已經有個巨型版喺工廠,迷你版喺心口
冇記錯,個巨型版係佢老豆Howard整
佢老豆當年就係有份研究Tesseract
但個arc reactor唔係得Howard一個整
仲好似有俄佬份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞