[MCU] Avengers: Endgame Trailer 討論區 2

349 回覆
50 Like 9 Dislike
民望低係咁
正如一個乞撚人憎既人對你講咩你都想屌鳩佢
Shuri化咗灰
然後一代蟻人嗰兩公婆又化咗灰
有成三個科學家其實化灰嘅人係咪都有機會自己整到啲嘢返番出嚟
保存自己個大腦算唔算
純9up
gotg死淨兔仔, 兔仔應該有d關鍵性既作用
兔仔之前應該係benetar留低好多嘢 eg通訊器, 金屬補修既器材呀, 太空衣之類 仲有炸彈
雖然點睇都係俾經期大媽救tony
但都有可能兔仔企圖係地球contact隻船搵返其他成員果時聯絡到nebula/tony
]
未必使經期大媽去救
新星戰隊啲殘餘力量應該會執到佢
心入邊好想係Tony stark靠自己返到地球/rescue戰甲救佢
奈何Tony stark科技未到宇宙級
可以外太空戰鬥架啦
係未到warp嘅程度啫
應該佢條女救佢?之前佢條女有流出套有SUIT UP 紫色既
漫畫可以warp啦
但係電影冇咩可能
兔仔隻船又玩連續SPACE JUMP
THOR可以CALL條彩虹橋.....

佢有件godkiller armor宇宙用

不過係香港真係唔好期望有咩幽默感
都唔似會係thor救tony,雖然stormbreaker可以召喚彩虹橋但係雷神無heimdall對千里眼
咁avg3其實佢點去地球
同rocket夾計救 不過雷神應該唔知stark 同cap反面
就係用stormbreaker召喚bifrost
不過thor用到都好 都好似冇人知tony去咗titan星?
pepper都只係知道佢上咗架飛船離開咗地球 好似係
宜家個問題應該真係冇人知Tony既位置
如果係穿越既話應該係咁

antman確實回到過去 可能佢知道又或者唔知道 但佢盡能力留低個訊息(條片)比未來既復仇者 當中包括自己點穿越同埋量子隧道既位置(應該收埋係某個地方)

現今黎講 bw同ca好絕望係總部睇舊帶發現antman既訊息 聯同bruce去研究點返過去同穿越隧道
Back to the futures 咩
最理想結局係咪
cap time stone 同peggy 重聚
Tony 婚後退休 以後只比意見

不過我估今集好難bbq 兩個點都死一個
佢應該有件"GEMINI" , 唔知House Party 之後仲有無?
冇人死,sor
我都覺係咁

根據過往trailer fake人嘅經驗 antman 唔係叫人開門 因為返到過去個倉都未變復仇者基地 重要呢個訊息係antman1 出現嘅

咁係trailer antman應該係叫人去antman 2片尾嗰到救佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞