[MCU] Avengers: Endgame Trailer 討論區 2

349 回覆
50 Like 9 Dislike
嘩真係鳩up都要有個譜丫
鳩up得好緊要
可以鳩up到咁都算係一種才能
鳩up得嚟又有文有路
同Howard合作個俄佬叫Anton Vanko
Ivan Vanko個老豆
而Tony版嘅reactor最初都唔係永動,要換電池,所以佢先向佢老豆嘅研究埋首
但佢發現palladium對佢有毒
所以,佢再係佢老豆嘅筆記搵到另一種物質
即係佢唔係用palladium
而佢亦未必知道呢種物質嘅真正名稱

Arc Reactor
http://marvelcinematicuniverse.wikia.com/wiki/Arc_Reactor

新物質
http://marvelcinematicuniverse.wikia.com/wiki/Tony_Stark%27s_New_Element
屌 邊個咁撚正諗到
呢個復仇者基地唔係近幾年先起/用架咩?
究竟隊長最愛既係邊個
呢部份我都好想知
會唔會同antman架車有關
係唔係佢架車影響到現世嘅時間
呢part似係CA冰封之前嘅動作
佢應該每次準備要去送死
都有呢個習慣
我估佢地認為只要打贏Thanos,消失左既人就可以出番黎
但Peggy 係死左,無得復活

未起前係stark industry 倉庫
咁thor cut左reborn個段仔都唔係唔得既我覺得 有既 可能之後戰場出場會相對地無咁高脹
cut食花生反而講得通..
其實soul stone可以控制生死,不過peggy復活機率唔高
講起控制生死,反而想知會點樣處理xmen reboot + quicksilver
有Bucky
開頭嗰五句有文有路 後面開始暴走 睇到R哂頭
應該未出太空仲喺大空層入面
對流層左右掛
其實antman係咪一定要人幫先出到quantum realm?
好似第一集咁用變大飛鏢又得唔得?
問題係退休唔合乎佢地2個性格
Ok依刻和平,但之後呢?avenger5之後嘅大事佢地2個q埋雙手食花生咩
見到隊長打開隻古董錶望住以前條女張相,肯定係準備返番去過去年代。

marvel d 故事情節又點會咁容易俾人估到。
cap冇左血清 變返個阿伯?
tony變左個植物人 留返個人形a.i係度
留比parker? 或者係下一個ironman/iron heart?
當然2個唔死就最好啦
咩呀 三同四back to back 咁拍架嘛 應該係接住落架喳
咁可能係架機無哂能源 唔夠動力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞