[MCU] Avengers: Endgame Trailer 討論區 2

349 回覆
50 Like 9 Dislike
我會估佢地穿越時空之後cap選擇回到70年前同peggy跳埋隻舞,順便退場
Antman and the Wasp easter egg有quantum realm city
有冇ching講下
呢個蟻2彩蛋有人分析左,最後係屋企打鼓隻大蟻,會好似一代黃蜂女當蟻俠天線用咁,蟻俠係量子世界會連接copy左自己行為既大蟻嚟救自己
呢個收場都幾完美
但係咁樣咪會改變左過去,Peggy 咪會有同Steve 跳舞既記憶?
即係改變歷史 即係會出事 漫威應該唔會咁傻 但我估如果咁樣可能Natasha 會私下問隊長有無咁諗過 之後隊長語重心長咁講唔可以咁做 繼續留底
啱嫁喇,改完歷史玩reboot再玩10年
其實番去歷史做一啲野唔代表會有butterfly effect 改變歷史
反而更大機會係世界線收束,根本無野可以改變到,除非你做左嘅野係大到不可逆轉
同peggy跳下舞咁小事根本無問題

時空穿梳都唔知有咩問題
問得好就得啦
其實番去歷史做一啲野唔代表會有butterfly effect 改變歷史
反而更大機會係世界線收束,根本無野可以改變到,除非你做左嘅野係大到不可逆轉
同peggy跳下舞咁小事根本無問題

時空穿梳都唔知有咩問題
得好就得啦
之前咪話有幕喪禮嘅
如果係cap用time stone回到過去同peggy一齊
最後其他avengers出席cap同peggy喪禮都幾正
好似steins gate
有第一次既失敗先有第二次既成功

咁樣會改變歷史
成個世界可能會唔同哂
Back to back拍都可以跟現實時間嫁啫
可能tony係太空幾日 但地球已經過左幾個月甚至更耐
利申:鳩UP
Cap會死啦
Tony 退後勤

全連登最撚垃圾兼on9既推測
佢唔記得用放大飛鏢單野蹬

如果係香港天文台。。。
香港天文台咁做被人屌左啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞