[MCU] Avengers: Endgame Trailer 討論區 2

349 回覆
50 Like 9 Dislike
好難啲,多數人都唔喜歡Thor 1 & 2嗰種style
話太嚴肅,雖然我幾鍾意
然後Thor 3就轉個style,colourful 啲,開心啲
再變灰就收皮㗎喇
Thor 1&2最失敗係太多愛情戲
Natalie Portman同CH冇乜chemistry
頭先睇YouTube留言先記起,
條Trailer一定好多假野
鷹眼成為浪人既過程已經值得拍一集電影
Disney最醒刷數據
我諗thor2都算成個MCU最失敗果套?
豬神黃昏搵岩導演,正如隔黎水行俠搵岩溫子仁
開劇補完
最緊要夠黑暗,仲要R級!
DC最多癲狗吠

無知唔係罪,但唔好衝出黎柒
Always u
有三套都過兩億美金票房,全撚部鬼黎?
D女主角全部都咁正
先假設MCU世界嘅Time Travel係可以改變未來(非平行宇宙論)
如果係有任何一個人返咗去 所以先發生CM由普通人變有能力事件 再話比CM知將會有Thanos依件事發生
為咗不改變應有嘅未來 (IM/Thor/Avg等電影發生過嘅事)
所以CM要留喺宇宙不影響地球未來發生嘅事

因為如果佢出現->唔會發生Thanos事件->無人返去過去搵到佢令佢有能力->Loop

好mind blow
其實仲有個可能性就係化灰既人只係鎖左個靈魂係soul stone
咁就唔洗時光倒流
99%時光倒流嫁喇
就咁講用Tony部機做個影像出嚟講唔通
可以係一開始偷time stone時光倒流但發現改變唔到自己個現實
然後偷soul stone先發現係正確答案
其實Snap完六粒石有無爆
仲用得,正如THANOS俾THOR斬完都可以teleport同回血
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞