[MCU] Avengers: Endgame Trailer 討論區 2

349 回覆
50 Like 9 Dislike
insect
咁都好討論
最後avg 咪贏囉
你幾時見超人打怪獸會唔贏
新機唔係milano啦 係benatar
啱呀最後ironman心口眨燈
然後十字死光就完場

上集有鬚好型喎
Antman 最後個video

左上角寫住1983 ?

Captain見到佢超越時空所以驚訝?
應該唔係喎 如果係點解釋luis架van仔嚟咗
冇人記得war machine
有鬚型仔
無鬚靚仔
無關痛癢嘅nigger
兔仔都冇岀現
住宅cam 鳩set 日期是常識吧
會唔會係佢地發現,
入左量子空間唔會俾thanos 既彈指影響到,(antman)
跟住就回到過去,
搵個方法令全世界一齊入去量子空間避難

而dr strange上一集之所以tony佢重要
(可能記錯)
就係因為tony要同antman 果邊研究點樣整個大型量子機器

最後留返一定人數同thanos決鬥,
引誘佢彈指消滅剩低果批人既一半,
等佢自廢左手+無限手套
再打撚死佢

咁captain+ironman就可以順利退場
進入marvel新一個十年

正式由captain c9擔正
on9咁你唔好做人啦 反正你都係死 不如你去自殺
會唔會係佢地發現,
入左量子空間唔會俾thanos 既彈指影響到,(antman)
跟住就回到過去,
搵個方法令全世界一齊入去量子空間避難

而dr strange上一集之所以tony佢重要
(可能記錯)
就係因為tony要同antman 果邊研究點樣整個大型量子機器

最後留返一定人數同thanos決鬥,
引誘佢彈指消滅剩低果批人既一半,
等佢自廢左手+無限手套
再打撚死佢

咁captain+ironman就可以順利退場
進入marvel新一個十年

正式由captain c9擔正

咁班外星人點算?
吉田最後未輸撚左
真係喊出黎
希望thanos唔使死
其實我正想講
成條片除兔仔未出現外仲有窩勿先仲未見影
留返captain(上唔到太空)
加一班nigga打地面戰(nigga人命賤如泥)

或者將個戰場移離地球
(因為一開始就變左係vision守護戰,
所以地點set左係多nigga戰力既地球)

不過似係棄角負責拖住thanos引佢出手
其他賺錢角色要留返就係另一邊打,
之後再縮入量子空間

留返captain/Ironman/Thor再加角色
一齊玩俄羅斯輪盤

唔記得都冇影響
Archive
Rocket 應該有果D宇宙用既通訊器可以聯絡到 Starlord隻船
上集係Ego星球 Gamora都有用黎搵Rocket
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞