|Switch/3DS機主討論(107)| 大亂鬥 Super Smash Bros. Ultimate|

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
塊魂有冇中文?
【にゅうす】本日20時より「ゲーがく!」『閃乱カグラ』特番実施!爆乳プロデューサーも出演して『PEACH BALL 閃乱カグラ』&『シノビリフレ』をプレイ!豪華視聴者プレゼントも♪『閃乱カグラ』で乳納め
塊魂好唔好玩?
睇你個人喜好啦,有demo可以試
mk8d算唔算史上最強冷飯
gta v
Thank you for making Super #SmashBrosUltimate the fastest-selling Nintendo home console game of all time in Europe!
咁都可以變罵戰上熱門,笑死
唔好意思 唔知係唔係呢到問

荃灣/屯門想買大亂鬥邊間平d
又要引戰,唔夠玩又扮受害者
屌,我就淨以事論事,條友跟本就係console war黎嘈,成個山本小鐵子咁
可能同一個人/集團有幾出奇
一陣又話你蝦佢呀
AOC
哦,呢條友正宗索狗黎,之前先話MK同PKM係唔洗技術既遊戲
然後又要插3ds 但係連3ds係咩樣都唔知
講真要買咩版D人自己會識揀
講咁多冇意思
其實講一句畫質渣D就算係盲任都唔會有位入佢
一入去就又起角又真係慘句句有骨明引戰
18年老任得隻大亂鬥同party有出力都直衝2000萬
19年咁多大絕準備緊 佢地依加再唔落力唱衰就太遲
大絕未至於
平穩發展就有餘既
videogamedunkey: Super Smash Bros. Ultimate
https://youtu.be/VKh9inKBlks
等睇又比人Ban台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞