|Switch/3DS機主討論(107)| 大亂鬥 Super Smash Bros. Ultimate|

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
老任GAME喺港台既大熱程度不嬲比歐美日本差好遠
唔係邊黎有班友成日話老任就執
係香港應該lets go賣得多過smash
港任on99
應該剪條pokemon 打柒其他角色的片,推人入坑玩smash
有撚人剪咩條條廣告都係日版轉廣東話就算
依家既港任仲邊請到大哥大吳君如呢D拍廣告
港任直情柒到人地SP2活動當大亂鬥活動post
Dauntless
PlayStation 4 & Xbox One
Switch ver. coming at a later date
https://www.youtube.com/watch?v=efA28FmmV4M
將角色轉哂jump漫人物就大熱過老任
香港我相信d人期待jump force 多過大亂鬥
BANDAI: 大野留返比PS4不了
3d唔識欣賞

nds果隻jump雜又的確大熱
會唔會終極crossover Halo 同 GOW
想問下大亂鬥
8人一齊玩可以用同一部機玩?如唔得既一部機最多4人?
用單邊joycon可單機8人
如果Microsoft 俾你banjo/halo/gow三揀一會點揀
想買機,同家中兩個小朋友玩,三打
咁買部機加隻game
要唔要買多個制先夠三打?
但一部switch 唔係淨係連到4隻掣咩?
4對joycon=8隻
其實好似都係老任
謝謝絲打
今晚成班fd 開party 玩,而家去買game先
絲打
冇入開黎
見紅字就絲打
Joker for Smash
Game Awards 現場反應
https://twitter.com/bainface/status/1070918250798579712
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞